Axis Communications AB · Publicerad 17 apr 2019

Ditt uppdrag
Nu söker vi dig som vill arbeta på Axis Communications i Lund på deras marknadsavdelning. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under 12 månader med start omgående.

Som Marketing automation specialist på Axis kommer du att vara en viktig del i att driva förändringar på ett smart och effektivt sätt kring de digitala kanalerna och optimera deras tvärfunktionella arbete.Det här är en utmanande och spännande roll där du får chansen att stärka Axis globala strategi och styrning kring de digitala kanalerna och verktygen i ett dynamiskt företag med härliga kollegor.

Som Marketing automation specialist arbetar du först med systemadministration och stödjer hela organisationen, samt svarar på frågor om Marketing automation systemetet Pardot och andra system. Genom deras helpdesk får du förfrågningar där du hjälper dina kollegor som är användare i systemet. När du känner dig trygg i systemet, deltar du i projekt med e-mail Marketing och Marketing automation och arbetar kontinuerligt med systemförbättringar. Andra arbetsuppgifter som kommer att ingå är:
 • Supportera kollegor på marknadsavdelningen
 • Arbeta med projekt som leder till systemförbättringar
 • Arbeta som systemstöd och supporta dem som använder Pardot i de olika länderna
 • Sköta dokumentation, rapporter och statistik
 • Testa nya funktioner och skriva riktlinjer för användare av systemet
Vem är du?
Tjänsten passar dig som har intresse för Marketing automation där du vill lära dig mer om området och så småningom bli expert på Pardot.För att trivas i rollen är du organiserad och har ett intresse för att skapa struktur och processer. Du gillar också att ge service till dina kollegor och jobba supporterande mot dessa.Dina personliga färdigheter och kvalifikationer som vi anser viktiga för detta uppdraget är:
 • Utbildning i marknadsföring, systemvetenskap eller liknande
 • Tekniskt intresse och kunskap från digital marknadsföring, CRM och olika IT-system
 • Erfarenhet av att arbetat med Marketing Automation System
 • Talar/skriver obehindrat på engelska, eftersom kommunikationen sker på engelska
 • Erfarenhet av Marketing automation, med fördel från Pardot B2B Marketing automation (meriterande men inget krav)
 • Har kunskap om att utveckla riktlinjer och utbildningsmaterial (meriterande men inget krav)
Som person har du en passion för Marketing automation och vill hjälpa till att skapa bra förutsättningar för de anställda hos Axis som arbetar med verktyget. Du är självgående, driven och strukturerad. Med tekniskt intresse och god förståelse för e-mail Marketing och Marketing automation sprider du din kunskap till användarna. Du är social och öppen för kunder och kollegor och vill alltid skapa en bra atmosfär.

Vad händer nu?
Vi vill veta mer om dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget eller om du undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad.

Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och Konsultchef Patrik Gustavsson (Patrik.Gustavsson@wise.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 apr 2019
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga