Axis Communications AB · Publicerad 2 juli

På Axis är människor avgörande för deras framgång - utan dem skulle de inte vara världsledande inom nätverksvideoövervakning. Axis växer både när det gäller intäkter och anställda och på grund av denna snabba tillväxt behöver de stärka upp deras rekryteringsteam med en rekryteringsspecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals till och med juni 2019.

Ditt uppdrag
Som rekryteringsspecialist har du en viktig roll som professionell rekryteringspartner och genom att du tillhandahåller support, ger rekryteringsråd samt administrativt stöd så leder du Axis chefer genom deras process.

Rollen omfattar:
  • Rekryteringsstöd till chefer och säkerställande av kvalitet under hela rekryteringsprocessen
  • Arbeta med processer, kanaler och verktyg
  • Skriva och publicera annonser
  • Intervjuer, förberedelser och deltagande
  • Kontakt med kandidater
  • Delta på mässor och karriärsdagar
  • Olika pågående projekt
  • Bibehålla Axis kultur och kärnvärden
Din bakgrund

Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har hög integritet och med förmågan att arbeta professionellt med verksamheten i fokus. Vi tror vidare att du är organiserad och strukturerad och att du är öppen - och serviceinriktad. Du är engagerad och passionerad och motiverad att arbeta tillsammans i en snabb och föränderlig miljö. Vi tror också att du tycker om att bygga relationer med kollegor såväl som kandidater. På Axis är koncernspråket engelska och du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) telefon 076 000 18 83 efter den 5/7 eller konsultchef Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga