Axis Communications AB · Publicerad 13 okt

Brinner du för teknik, problemlösning och innovation? Är du en erfaren Windows Sysadmin med koll på SCOM? Då söker vi dig för uppdrag hos ett marknadsledande och globalt bolag, placering i Lund. Sök redan idag, vi arbetar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som Windows Sysadmin kommer du att tillhöra teamet IT Operations hos marknadsledande Axis Communications, en dynamisk miljö som präglas av kvalitet, innovation och teknik. Teamet arbetar för att leverera och underhålla en säker, pålitlig och effektiv IT-infrastruktur. Man arbetar med allt från att utveckla ny infrastruktur och framtida teknologier, till att bibehålla en högkvalitativ IT-miljö och support. Teamet arbetar nära Infrastructure, där man har ett gemensamt fokus på hela företagets IT-relaterade behov.

I rollen ansvarar du, tillsammans med ditt team, för att säkerställa den dagliga funktionen gällande företagets IT-miljö. Du arbetar med fokus på företagets Windowsbaserade miljö, där du hanterar bland annat underhåll genom systemuppdateringar, systemövervakning, felsökning och problemlösning. Du arbetar även tillsammans med helpdesken som 2nd line support.

Som Windows Sysadmin arbetar du såväl självständigt som i samarbete med kollegor. Du är en del av en global miljö, och kommer kontinuerligt att vara i kontakt med både individer och system placerade över hela världen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en teknisk utbildning, helst med fokus på system/IT. Du har minst 3-5 års erfarenhet roller inom IT Operations, med god kompetens inom Windows och systemövervakning. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av varierade tekniska miljöer.

Du har god teknisk kompetens och erfarenhet inom:
  • Systemadministration inom Windows, SCCM och SCOM
  • MS SQL
  • Nätverksadministration
  • PowerShell och VB-skripting
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom något eller flera av följande:
  • VMware ESX
  • Sharepoint
  • Netapp Storage
  • Andra skriptspråk
Som person är du social, självgående och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet liksom att du har ett starkt intresse för problemlösning. Arbete i grupp är en naturlig del av vardagen hos Axis, och därför läggs stor vikt vid samarbets- och kommunikationsförmåga. Ett öppet sinnesätt är avgörande för rollen.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,100 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners. Founded in 1984, Axis is a Sweden-based company listed on NASDAQ Stockholm under the ticker AXIS.

For more information about Axis, please visit our website www.axis.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Marie Norén
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga