Doro · Publicerad Igår 00:00

Du erbjuds en varierande tjänst med många kontakter både externt och internt i en framgångsrik och internationellt inriktad koncern.

Som Technical Office Coordinator stödjer du Doros distributörer i Norden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Teknisk 2nd line support till Doros supportpartners och distributörer i regionen
  • Teknisk utbildning av eftermarknadspartners
  • Ansvara för externa och interna tekniska förfrågningar om Doros produkter
  • Hantera garantikrediteringar
  • Ansvara för returhantering, utbyteslagret och tillhörande statistik
  • Koordinering med Technical Office Coordinators i andra regioner
  • Eskalera tekniska problem internt till produktutveckling, kvalitet, försäljning etc
  • Backup för Sales Office Coordinator i regionen
Du rapporterar till Regional Operations Manager (Nordic).

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du har ett allmänt IT- och teknikintresse och god teknisk förståelse inom konsument-/hemelektronik. Vi vill gärna att du känner till mobiltelefonteknik och har Android-kännedom. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av jobb i servicebranschen, har jobbat i butik med tekniska prylar och/eller har tidigare erfarenhet från teknisk supportarbete (exempelvis 1st line support).

Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska som är Doros koncernspråk.

Du har goda kunskaper i Excel och du behärskar också övriga delar av MS Office.

Du har en förmåga att hålla en professionell och kundorienterad framtoning.

Som person är du positiv, kommunikativ, pedagogisk och kundorienterad. Vidare är du självgående, problemlösande, målmedveten, ansvarstagande, systematisk och noggrann. Du har också lätt för att samarbeta och skapa goda relationer såväl externt som internt.

Doro

Doro AB utvecklar telekomprodukter och tjänster för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv: att göra saker de vill lättare och möjliggöra de saker de aldrig trodde att de skulle göra. Som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro lättanvända mobiltelefoner och smartphones, mobila applikationer och fast telefoni med högt och klart ljud. Dotterbolaget Doro Care erbjuder trygghetslarm och -tjänster för äldre och funktionshindrade personer i eget boende. Doro är ett svenskt publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap. 2016 uppgick nettoomsättningen till 1 959 miljoner kronor (205 miljoner euro). Läs mer om Doro på www.doro.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator , Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga