FMV · Publicerad 26 juni

Har du erfarenhet av att arbeta som kundmottagare? Är du kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina arbetsuppgifter? Har du god datorvana? Då är detta en spännande utmaning för dig!


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd. Markverkstad Syd är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 110 medarbetare, som bedriver underhållsproduktion i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Visby.


Ditt arbete som kundmottagare

Som kundmottagare kommer du att arbeta i en kundmottagning med att ta emot kunder och administrera deras underhållsbehov till beställningar både internt och externt. Du kommer vara delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion. Löpande kontakter med kunder och ägare av materiel ingår.

I ditt arbete som kundmottagare kommer du att planera in objekten efter de prioriteringar/styrningar som finns i samråd med kunderna, i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Du kommer hantera kundsynpunkter och upprätta avvikelserapporter.

Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Vi tillämpar flextid.

Tjänsten är placerad i Revingehed.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som kundmottagare, gärna från fordonsbranschen. Du har även erfarenhet av att hantera flera kunder/objekt samtidigt. Lägst körkort B och god datorvana är ett krav för denna tjänst.

Meriterande är om du har läst två- eller treårig teknisk utbildning med inriktning på fordon eller annan motsvarande teknisk utbildning på något av Försvarsmaktens fordonssystem. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens materielunderhållssystem. Vi ser gärna att du har arbetat med kvalitetssystem, gärna inom ISO 9001 samt har en administrativ förmåga. Vi tror att dina kunskaper inom planering och beredning av underhåll på verkstad kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som kundmottagare. Önskvärd erfarenhet är arbete med Försvarsmaktens materiel samt erfarenhet inom Försvarsmaktens logistikområde med tyngdpunkt teknisk tjänst. Då arbetsplatsen är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har en god social förmåga. Vi ser även att du arbetar bra med andra människor och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är noggrann och är väl medveten om att nå uppsatta mål samtidigt som du lägger stor vikt vid kvalité.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Alexander Johansson - SEKO, Mats Olsson - OFR/S och Anders Blomqvist - OFR/O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jimmy Danielsson på 08-782 40 00.

Sista ansökningsdag är 2018-08-12

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga