M Care · Publicerad 19 jan

Stomi & Sårvård i Södra Sverige

Vi söker nu en Produktspecialist/Säljare som genom sin entusiasm, professionalism och med god servicekänsla kan möta vårdpersonal, patientgrupper och inköpare och därmed förmedla mervärden som t ex ökad livskvalité vid användning av våra produkter. I denna tjänst möter du bland annat kliniker och vårdpersonal samt nya och mer erfarna användare av M Cares produkter. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med människor och ge service till personer som antingen arbetar inom vården eller som själva har behov av olika stomiprodukter och/eller sårvårdsprodukter. Du är en god kommunikatör och är bra på att skapa långsiktiga relationer. Du tycker också om att dela med dig av aktuell produktinformation och kan visa på hur dessa produkter kan öka livskvaliteten hos användaren om de används på rätt sätt.

Distriktet sträcker sig från Skåne till Västra Götaland och Östergötland och eftersom M Cares kontor ligger i Lund så är lämplig bostadsort i Skåne, gärna i Lund eller Malmö. Vi söker dig som har yrkesmässig erfarenhet från sjukvården, exempelvis som sjuksköterska eller undersköterska och gärna i kombination med att ha arbetat i en säljande roll.

Vi söker dig som;
  • Har god samarbetsförmåga samt en öppen och social framtoning
  • Är driven, initiativtagande, dynamisk och entusiastisk
  • Är en god presentatör och kommunikatör
  • Har god förmåga att planera och genomföra aktiviteter självständigt och på ditt distrikt
  • Kan bibehålla och utvecklar goda kundrelationer
  • Behärskar engelska flytande i tal och skrift
  • Är beredd att rycka in på vårt kontor i Lund med diverse arbetsuppgifter under semesterperioder eller liknande
Varmt välkommen med din ansökan till ett företag med framtidstro, långsiktighet och trevlig atmosfär. M Care samarbetar med STRETCH HR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan dock senast den 26:e januari till recruit@stretchhr.se.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdatum med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.

Sökord: Säljare, Produktspecialist, Sjukvårdsinformatör, Sjukvårdsprodukter, Marknadsförare sjukvård, Representant Medicinteknik
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
M Care är ett medicintekniskt företag som representerar Salts Healthcare i England och Eakin på Nordirland – två familjeföretag som med lång erfarenhet, hängivenhet och höga ambitioner tillverkar och utvecklar kvalitetsprodukter inom stomi & sårvård. M Care startade för snart 20 år sedan och är ett av de ledande företagen på marknaden inom sitt segment. Företaget har en god tillväxt och står de kommande åren inför lansering av flera nya spännande produkter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga