Multivac AB · Publicerad 10 nov 2021

Reservdelskoordinator till MULTIVAC AB
Är du en mästare på struktur, support och service? Är du nyfiken och teknisk intresserad? Då är detta tjänsten för dig! Som bonus kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett företag som är marknads- och teknikledande inom sin bransch.

Din roll
MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Våra förpackningsmaskiner används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. Då vår Reservdelskoordinator snart går vidare inom organisationen söker vi nu hans ersättare. Som Reservdelskoordinator hos oss fyller du en viktig funktion i vår svenska organisation. Det är du som hjälper våra kunder att hitta rätt reservdelar till deras Multivac-maskiner. Våra kunder kontaktar dig via mail, telefon och via kundportal - du hanterar beställningar och ser till att reservdelarna blir leverarede från vårt lager i Tyskland till kund via drop shipment. Du fungerar även som support till våra kunder relaterat reservdelar samt ansvarar för lagerhantering åt våra svenska servicetekniker. Rollen är placerad vid vårt kontor i Lund. Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
  • Kundorderhantering och registervård i SAP
  • Telefonsupport till kund avseende reservdelar
  • Ansvara för lagerhantering för servicebilar samt ett mindre reservdelslager i Lund
  • Transportbokning
  • Organisera retursändningar till leverantör samt hantera reklamationer och garantiärenden avseende reservdelar
Om dig
Vi söker dig med god administrativ och koordinerande erfarenhet. Du är en mästare på att ha koll, skapa struktur och ordning och du trivs i roller där du ofta får skifta i fokus och arbeta med flera olika parallella arbetsuppgifter. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av liknande roller - d.v.s. att du tidigare har arbetat med reservdelar, lagerhantering och affärssystem. Våra förpackningsmaskiner innehåller stor teknisk bredd; allt från ren mekanik, hydraulik och pneumatik till mjukvara/automation och elektriska komponenter - vi ser gärna att din erfarenhet och kunskap speglar våra maskiners teknik. Då du har stora interna och externa kontaktytor är det viktigt att du har ett fortroendeingeingivande och nätverkande sätt och att du trivs i sociala roller.

Kvalifikationer:

God teknisk förståelse med grund i erfarenhet och eller utbildning

God talad och skriftlig svenska och engelska

God administrativ och koordinerande vana

Erfarenhet av SAP eller annat större/liknande ERP-system

Vad MULTIVAC erbjuder dig:
Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng. Marknadsmässiga villkor. Du kommer inledningsvis att genomgå ett digert introduktionsprogram. Utbildning i MULTIVACs maskinprogram sker löpande, dels genom regelrätta tekniska utbildningar såväl som genom egna studier och interna utbildningar med vår technical trainer. Vi arbetar nära varandra och alla anställda uppmuntras att ta initiativ och alla välkomnas att vara med och påverka.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Om MULTIVAC

MULTIVAC är ett familjeägt tyskt bolag med 6400 medarbetare och 85 dotterbolag världen över. MULTIVAC AB är ett dotterbolag till den tyska koncernen och drivs som ett eget bolag men med den solida koncernen i ryggen. MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Förpackningsmaskinerna används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. I Sverige, Lund finns cirka 30 medarbetare och en stabil omsättning på cirka 100 mSEK per år.

Läs mer på: www.multivac.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga