Poolia IT AB · Publicerad Idag 00:00

För omgående uppdrag så söker vi en driven Android Application Developer med fokus på användargränssnitt! Du kommer att ingå i ett kompetent team som driver utvecklingen från prototyp till produkt. Brinner du för applikationsutveckling och är redo för nästa utmaning? Sök uppdraget redan idag, vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten skall tillsättas omgående.

Arbetsuppgifter

Vår uppdragsgivare sker en Android Applikationsutvecklare som kommer att vara en del av projektet att driva utvecklingen från prototyp till produkt. Ditt huvudområde kommer att vara frontend-utveckling av applikationens UI. Tidigare erfarenhet av effektiv grafikhantering eller rendering är mycket meriterande för uppdraget. Vi ser gärna även att du åtminstone har kunskap eller intresse kring Linux kernel.

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter dig som har arbetat minst några år med att utveckla Android applikationer, samt har stort intresse för frontend-utveckling och UI. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av effektiv grafikhantering, samt kompetens inom Linux kernel.
Det är ett krav att du behärskar engelska på en hög professionell nivå i tal och skrift, svenska är meriterande.
Uppdraget kommer att starta omgående och på går som kortast till årsskiftet, med goda möjligheter till förlänging. Ange din tillgänglighet redan i din ansökan!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga