Poolia IT · Publicerad 18 jan

Nu finns chansen att arbeta på en riktigt cool arbetsplats i Lund! Som tekniker på detta bolag kommer du att ingå i ett motiverat team som arbetar i produktionen/labbet. Ni är en servicefunktion till övriga i bolaget och uppskattas massor för det arbete ni utför! Start är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader, med chans till anställning direkt på företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i gruppen för produktionstest där du är med i det dagliga arbetet i labbet för att se till så att produktionen går så smidigt som möjligt. Detta för att projekten ska hålla deadlines. Tillsammans med en kollega ansvarar ni för att testmiljön flyter på och stödjer övrig personal med testutrustningen.

Du kommer...
  • genomföra stabilitetstester för att utvärdera kvaliteten i både system och produkter
  • beställa material till labbet
  • koordinera beställningar av test och skicka testutrustning till fabriker
  • montera och installera datorer som ska användas i våra testsystem
  • felsöka datorer och testutrustning
Fysiskt arbete tillkommer, du kommer då packa och sätta kartonger på pallar.

Vem är du?

Det är superviktigt att du är serviceinriktad och älskar teknik. Du är också social och gillar att arbeta fysiskt. Mjukvara likväl som hårdvara tycker du är intressant! Har du en teknisk utbildning i botten är detta ett plus. Om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare ger detta också ett plus i kanten.

Du kommer vara otroligt uppskattad på detta coola bolag, då det är du som hjälper till så att allt flyter på. Alla dagar kommer se olika ut och det är viktigt att du är flexibel och trivs med ett varierande och omväxlande arbete. Din kommunikativa förmåga är a och o för att nå framgång i rollen. Ett krav är att du är flytande i både svenska och engelska.

Det är starkt meriterande om du har arbetat med elektronik i labbmiljö tidigare, har erfarenhet från felsökning med både hårdvara och mjukvara, erfarenhet från lödning samt produktionstest.

Välkommen in i gänget!

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör