Probi · Publicerad 22 apr 2021

Tycker du att det är spännande att utföra analytiskt arbete i en laborativ miljö? Vill du vara en del av ett företags fortsätta expansioner inom hälsoområdet där du får chansen att fokusera på rutinanalytiskt arbete? Då kan tjänsten som Biomedicinsk Analytiker hos oss på Probi vara något för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Rollen
Vi söker nu en biomedicinsk analytiker till vårt ackrediterade laboratorium (ISO/IEC 17025) i Lund. Vårt laboratorium arbetar både med att säkerställa produktkvalitet samt att analysera mikrobiologiska prover i samband med forsknings- och produktutvecklingsprojekt.

Tjänsten innebär i huvudsak analytiskt mikrobiologiskt arbete med traditionella metoder för analys av olika typer av mjölksyrabakterier i befintliga och framtida produkter, samt vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett ackrediterat laboratorium som exempelvis substratberedning. Vissa identifieringsmetoder som API och RAPD (Randomly Amplified Polymorphic DNA) förekommer också.

Du är med i provets alla steg och utför substratberedning, provregistrering, provberedning, analys och avläsning liksom kvalitetskontroll av ingående material och utrustning. I tjänsten ingår även att analysera befintliga och framtida produkter innehållande mjölksyrabakterier med varierande provbearbetning och att följa produkternas stabilitet.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som biomedicinsk analytiker med mikrobiologisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har viss arbetslivserfarenhet av analysarbete på ackrediterat mikrobiologiskt-kemiskt laboratorium enligt ISO/IEC 17025, GMP/GLP eller motsvarande. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Då du kommer att arbeta tätt ihop med dina analytikerkollegor samt till viss del med kollegorna inom applikationsavdelningen, lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsinriktad, noggrann och prestigelös. Som person är du självgående och trivs i en miljö där du får ta initiativ och får utlopp för din nyfikenhet och förmåga att arbeta strukturerat.

Vi erbjuder
Rollen som biomedicinsk analytiker hos oss på Probi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete med fokus på kvalitet. Vi har vuxit de senaste åren och vi ser att behovet för våra produkter och tjänster inom hälsoområdet fortsatt kommer att öka.

Vi verkar dagligen i en transparent miljö där vi sätter stort värde i att kollegor inom våra olika verksamheter delar idéer med varandra i gemensamma forum. Vi erbjuder en välkomnade arbetsmiljö med satsningar inom exempelvis friskvård för våra medarbetare.

Vår vision är att bidra till ett hälsosammare liv genom att leverera effektiva och väl dokumenterade probiotika med bevisade hälsofördelar baserat på vetenskaplig forskning. Hos oss kommer du att bidra till vår fortsatta framgång inom detta område och vara en viktig del i vår tillväxtfas!

Ansökan
Är du redo för ditt nästa steg? I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering, så du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev på: roirekrytering.se. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Linda Billstrand; linda.billstrand@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Probi, som grundades av forskare i Sverige 1991, är ett multinationellt bolag med verksamhet på mer än 40 marknader världen över. Probi innehar drygt 400 patent i hela världen och har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt, dels organiskt och dels genom förvärvet av det amerikanska probiotikaföretaget Nutraceutix 2016.

För information gällande behandling av personuppgifter för arbetssökande hänvisas till: https://probi.com/about-probi/working-probi
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga