Repligen · Publicerad 6 juli 2020

Repligen söker Processoperatörer som vill stärka vår verksamhet ytterligare!

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Det går bra för oss och därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare Processoperatörer. Har du intresse för kemi och erfarenhet av processarbete inom industrin? Vill du vara med och tillverka produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!

Antal tjänster: 2
Form av anställning: tillsvidare
Ort: Lund


Repligens verksamhet utmärks av ständig utveckling inom produkter, processer och analysmetoder. Du skulle vara en aktiv del av en dynamisk verksamhet där vi arbetar med storskalig tillverkning av affinitetsligander och tillväxtfaktorer.

Vår produktionsanläggning ligger på S:t Lars i Lund och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med skiftarbete dag, kväll och natt.

Din roll
I rollen som processoperatör kommer du att ingå i en avdelning om 30 personer som ansvarar för fermentering, upparbetning, rening och fyllning/frystorkning av företagets produkter. Dina arbetsuppgifter innefattar att utföra arbete efter standardiserade dokument, kalibrerings-och valideringsarbete och att styra processer efter givna metoder. Rollen innefattar även ansvarsområden som:
  • Uppdatera SOPar och BP
  • Follow up/CAPA
  • Driva och delta i förbättringsarbete
  • På sikt ev. handleda upplärning
Din profil
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av processarbete inom industrin och en kemibakgrund från utbildning och/eller arbete. Om du har arbetat i labb-miljö, har kalibreringsvana och erfarenhet från renrumsarbete är detta ett stort plus, likaså om du har arbetslivserfarenhet av GMP/ISO 9001. Obehindrade kunskaper i svenska språket samt engelska i tal och skrift ser vi som en nödvändighet.

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och ärlig. Du styr din egen process efter resultat och har lätt att skapa dig en förståelse för flöden. Noggrannhet är av största vikt i vår verksamhet och vi ser därför att du arbetar med god struktur och precision. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

Vårt arbete är beroende av ett tight samarbete kollegor emellan och därför tror vi att du trivs i en sådan miljö och att du är samarbetsinriktad och engagerad!

Vi erbjuder
Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Vill du bli en del av en företagskultur som prioriterar sina anställda och tillverkar produkter som har en viktig roll i läkemedelskedjan? Välkommen att ansöka till oss!

Ansökan
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 23 augusti. Vänligen observera att vi inte kommer att kontakta kandidater förrän i mitten av augusti. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen Sweden AB med Roi Rekrytering. Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen in med din ansökan!

www.repligen.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga