SJR · Publicerad Igår 00:00

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren ekonomiassistent till ett stort internationellt bolag i Lund. Där kommer man att ingå i leverantörsreskontrateamet och för rätt person finns det möjlighet att sedan gå över i anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inkluderar, men är inte begränsade till;
  • Leverantörsreskontra
  • Matchning mot inköpsorder
  • Netting
  • Avstämning av konton
  • Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Vara backup för medarbetare med liknande arbetsuppgifter
Lämplig bakgrund
Du bör vara gymnasieekonom med minst fem år av kvalificerat ekonomiassistentarbete. Tidigare erfarenheter från internationellt företag, SSC och att jobba med stora flöden är meriterande. Du känner dig trygg i din redovisning och är van att arbeta med avstämningsarbete. Flytande engelska och goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personligt
Som person är du noggrann, positiv och driven och inte rädd för att hugga i. Du är analytiskt lagd, flexibel och är bra på att kommunicera . Du är ordningssam och trevlig och strävar efter ett gott arbetsklimat i teamet. Din prioriteringsförmåga och din förmåga att hjälpa till för att uppnå bästa möjliga resultat är viktiga egenskaper hos dig. Struktur och effektivitet är en självklarhet för dig och du är självgående i din roll.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-6655109

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var