SJR · Publicerad 4 nov 2019

Lönespecialist

För ett längre konsultuppdrag till vår kund i Lund söker vi en lönespecialist som vill vara med att utveckla lönefunktion i en dynamisk och utmanade organisation.

Arbetsuppgifter

Lönefunktionen, som består av två medarbetare, ansvarar för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän. Arbetsuppgifterna innefattar allt från personregistrering och inrapportering av löneunderlag till kontroll av avvikelser mellan lönekörningar och justeringar inför månadens lönekörning. Arbetet består också av tolkning av lagar och avtal, pension- och försäkringsfrågor samt avstämning av skatt- och arbetsgivaravgifter.

Lönefunktionen är också en support gällande frågor kring tidrapportering, reseräkningar, statistik samt stöd till chefer och medarbetare i övriga frågor kring lön. Lönefunktionen servar 6 olika bolag med totalt va 450 löner.

Förutom det löpande arbete kommer du vara en viktig spelare i vidareutvecklingen av löneprocessen och tillsammans med din kollega kommer du att utveckla och förbättra rutiner, processer och policys kring arbetet med lön.

Vem vi söker

Vi söker dig som är flexibel, positiv och tycker om att arbeta med lön och administration. Du arbetar strukturerat och noggrant med hög kvalitet. Du har lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete. I rollen som lönespecialist arbetar du självständigt vilket förutsätter att du har hög integritet och förmåga att prioritera. Är du dessutom prestigelös, stresstålig och jobbar bra i team så är du personen vi söker.

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du drivs av att skapa processer och rutiner i arbetet för att stärka och utveckla organisationen. Du har god systemvana samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av Agda PS är meriterande.

Övrigt

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Maria Hötzel på 076-647 16 22. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Erfaren lönespecialist
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 jan 2020
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga