Sigma IT · Publicerad 3 mars 2020

Bool by Sigma är ett av Sveriges mest välrenommerade och erfarna konsultföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi strävar efter att leverera affärs- och kundvärde genom att kombinera teknisk utveckling och ett människocentrerat tillvägagångssätt. Vi tar ansvar för hela det digitala arbetslivet från första analys och planering till utveckling, lansering, ändringshantering och support. Dessutom erbjuder vi intranät och digitala arbetsplatslösningar som utvecklas och underhålls av våra egna resurser. Vi söker efter en framtida kollega som vill arbeta som Office 365-specialist hos vårt växande team i Lund.

Hur ser rollen ut?
I rollen som Office 365 Specialist hjälper du våra kunder att öka sitt affärsvärde genom att använda Office 365. Med ett användarfokuserat tillvägagångssätt kommer du att stödja våra kunder i att förenkla de anställdas dagliga arbete, stärka samarbetet mellan olika team och öka organisationens produktivitet. Arbetet sker inom ramen för kundens verksamhet och kommunikationsprocesser och kräver därför djup teknisk kunskap om Office 365, som SharePoint, Teams, Power Automate och Power Apps.

Din roll kommer att inkludera:
 • Att implementera Office 365 i kundorganisationer
 • Hjälpa kunder med Teams governance
 • Bygga Power-appar eller ställa in Power Automate
 • Skapa förståelse för Office 365 och hur verktygen kan användas för att underlätta det dagliga arbetet (workshops, utbildningar etc.)
 • Hjälpa till att driva förändring i organisationer
Din bakgrund:
Du brinner för Office 365 och har strategisk och praktisk kunskap om hur du kan implementera det framgångsrikt i organisationer. Som person bör du ha ett stort intresse av att stödja företag med digitala verktyg och ha ett kundorienterat tankesätt. Du har utmärkt kommunikationsförmåga och du gillar att driva förändring. Du har erfarenhet av att leda projekt och kan skapa planer och strategier som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Bool by Sigma:
 • Vi brinner för att bredda horisonterna och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål
 • Vi har en öppen dialog. Vi arbetar enligt "best practice" och löser utmaningar genom teamarbete
 • Vi arbetar med utveckling - både för organisationen och för individer
 • Vårt arbete är baserat på Passion & Execution: Vi älskar det vi gör och vi får det gjort!
 • Vår kultur kännetecknas av våra värderingar och vårt syfte: att göra skillnad, skapa framgång och ha kul tillsammans.
 • Drivkrafterna är ambition, humor, vänlig atmosfär och en vilja att ständigt lära sig mer. Denna kultur har gjort oss till ett av Sveriges mest välrenommerat konsultföretag inom Office 365.
Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.

Intresseanmälan
Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera dessa via mail. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 apr 2020
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga