Nexer AB · Publicerad 12 feb 2021

Nexer Worklife är ett av Sveriges mest prestigefyllda och erfarna konsultföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint.

Vi strävar alltid efter att leverera affärs- och kundvärde genom att fokusera på teknisk utveckling med människan i centrum. Vi tar ansvar för kundens hela resa mot en välfungerande digital arbetsplats där tekniken skapar engagemang och produktivitet i stället för stress och krångel. Worklife levererar allt från initial analys, strategi och planering till utveckling, lansering, förändringsledning och support. Dessutom erbjuder vi paketerade lösningar för intranät och digital arbetsplats som utvecklas och underhålls av våra egna resurser.

Vår verksamhet växer och vi söker framtida kollegor inom sälj för vår region i syd med kontor i Lund.

Hur ser rollen ut?

Vi söker efter dig som tidigare har arbetat med Office 365 och Digital Worklife Solutions som brinner för försäljning, verksamhetsnytta och att stänga affärer!

Rollen kommer att inkludera:
 • Hitta nya kunder för vårt Digital Worklife-erbjudande baserat på våra produkter Core Workplace, Core Intranet och Guide som inkluderar både teknik, strategi och människa (förändringsledning)
 • Att hitta, sälja, förhandla och stänga affärer baserat på de koncept och produkter som vi har idag och i framtiden till nya kunder
 • Samarbeta med våra Digital Worklife Strateger för att sälja in våra erbjudanden och projektledare för att säkerställa leverans
 • Samarbeta med försäljningschefen för att definiera försäljningsplaner till målkunder och nå uppsatta tillväxtmål
 • Samarbeta med andra Nexer-enheter för försäljning och leverans
 • Bidra till produkt- och serviceutveckling
Din bakgrund:

Du har försäljningserfarenhet och brinner för Digital Worklife Solutions samt har en strategisk kunskap om Office 365. Som person har du ett stort intresse för såväl verksamheten som kunddialogen. Du ser möjligheter, drar nytta av dessa och vågar gå framåt även om vägen inte är helt kartlagd. Du har ett engagemang och ett driv för att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och leverera bra resultat. Du är ansvarig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga, är bra på att lyssna och kan ta in olika åsikter. Du bidrar till ett klimat där du och dina kollegor arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Hos Nexer Worklife:
 • Vi brinner för att bredda horisonterna och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål
 • Vi har en öppen dialog. Vi arbetar enligt "best practice" och löser utmaningar genom teamarbete
 • Vi arbetar med utveckling - både för organisationen och för alla
 • Vårt arbete är baserat på Passion & Execution: Vi älskar det vi gör och vi får det gjort!
 • Vår kultur kännetecknas av våra värderingar och vårt syfte: att göra skillnad, skapa framgång och ha kul tillsammans.
 • Drivkrafterna är ambition, humor, vänlig atmosfär och viljan att kontinuerligt lära sig mer. Denna kultur har gjort oss till ett av Sveriges mest prestigefyllda konsultföretag inom Office 365.
Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till rekryterande chef Susanne Erkenmark på susanne.erkenmark@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 apr 2021
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga