Veidekke · Publicerad 6 sept

kylarbetet.Tillsammans med vår VDC-utvecklare, kommer du ta fram och utveckla vårt arbetssätt, där din nyfikenhet och kompetens kan hjälpa oss bli ännu vassare på exempelvis modeller och visualisering inom kalkylarbetet. Tillsammans med kalkylchefen utgör du en viktig roll i tidiga skeden av projekten och under hela kalkylprocessen. Då övervägande delen av våra projekt bedrivs i samverkan kommer du även att delta i projekterings- och produktionsfasen. Du medverkar vid anbudsgenomgångar och jobbar aktivt med att söka alternativa och effektiva utförandemetoder.

Arbetsuppgifter
Redogöra för upprättade kalkyler under anbudsgenomgångar samt förtecknade oklarheter, speciella svårigheter, risker och möjligheter samt de metodval som ligger till grund för kalkylen.

Överlämnande av kalkyl med underlag och offerter till projektorganisationen i samband med erhållen beställning. Upprätta produktionstidplanering och säkerställa att tider i kalkylprotokollet hålls.

Kontinuerligt vara uppdaterad på anbuds- och marknadsstatistik.

Erfarenhet
  • Ingenjörsutbildning, meriterande med BIM-inriktning
  • Tidigare erfarenhet av kalkylarbete
  • Några års erfarenhet från produktionen
Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, motiverad och driven. Vidare är du ordningsam och trivs i en strukturerad miljö där du arbetar självständigt. Du är noggrann, analytisk och van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är initiativrik, entusiastisk och nyfiken samtidigt som du har en öppen och rak kommunikationsstil.

Möjligheter
Hos Veidekke erbjuds du ett roligt arbete med stor potential att utvecklas och växa då du kommer stöta på en variation av arbetsuppgifter med olika typer av utmaningar. Du blir en del av ett värderingsstyrt företag, vilket innebär frihet under ansvar med Veidekkes värderingar profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende som kompass.

Tillsammans med ett engagerat team erbjuds du möjligheten att ta det traditionella kalkylarbetet till nya digitala dimensioner. Ni arbetar för att utveckla nuvarande och kommande arbetssätt med modeller och visualisering inom kalkylarbetet samt att komplettera det traditionella kalkylarbetet med ett digitalt fokus. Tillsammans med VDC-utvecklare utvecklar du rollen som kalkylingenjör och söker alternativa och effektiva utförandemetoder.

Veidekke
1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verk¬samheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga