Veolia Water Technologies · Publicerad 3 juli 2020

Är du en strukturerad och noggrann person som ofta ligger steget före i ditt arbete? Har du en bakgrund inom ekonomi och administration och vill arbeta på ett internationellt och miljöinriktat bolag? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent hos oss!

Om rollen:

Som ekonomiassistent hos oss tillhör du vårt Shared Service Center med placering i Lund. Vårt Shared Service Center ansvarar för all redovisning och rapportering och består i dagsläget av ett glatt gäng kollegor som tillsammans stöttar våra tre bolag. I din roll kommer du till största del att arbeta med ett av våra bolag, där dina primära arbetsuppgifter blir att hantera kundfakturering, betalningspåminnelser, leverantörsfakturor och matchning av leverantörsfakturor gentemot inköpsorder. Här får du möjlighet att självständigt ta ansvar för leverans inom ditt område, och samtidigt tillhöra ett samarbetsinriktat team där vi tillsammans stöttar varandra i våra roller. Dina kontaktytor finns både internt och externt i form av kollegor och kunder.

Vad vi erbjuder:

Som ekonomiassistent hos oss blir du en del av en mångkulturell arbetsplats där både engelska och svenska pratas i korridorerna. Vi arbetar med tekniska lösningar för att rena vatten och bidrar därmed till en renare värld. Trivs du med att vara en del av ett medelstort bolag i en stor koncern har du hamnat rätt! Vi sitter i fina lokaler i norra Lund med goda pendlingsmöjligheter och erbjuder flera förmåner för dig som anställd, såsom bland annat friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning.

Vem du är:

Vi söker dig som har en bakgrund som ekonomiassistent eller ekonom, och som under minst två års tid har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har eventuellt en ekonomisk utbildning med dig, eller har på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper. För rollen krävs det att du har god datavana då du kommer arbeta i flera system samtidigt, bland annat Google Sheet och Excel,och vi ser gärna att du har arbetat med något av dessa tidigare. Du är vidare van att arbeta i affärssystem, och har du arbetat med Navision eller JD Edwards är det meriterande. Då vi kommunicerar både på engelska och svenska är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i båda språken, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som har ett stort intresse för ekonomi och är en administrativ stjärna, och du beskrivs ofta som att du har ett glatt humör och är energisk i ditt arbete. Du trivs med att arbeta på ett metodiskt och strukturerat sätt och ligger ofta steget före i ditt arbete, för dig är ju service ett ledord och att arbeta mot deadlines är något du motiveras av. Vi tror att du på ett nyfiket och självständigt sätt hittar lösningar på de utmaningar du ställs inför, även om det ibland innebär lite detektivarbete. Som en del av vårt team är det viktigt att du trivs med att samarbeta och att hjälpas åt när det behövs.

Om Veolia Water Technologies:

Veolia Water Technologies levererar till kommunala och Industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 170 anställda.

För information:

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Placering: Lund. Resor till vår enhet i Vellinge förekommer på regelbunden basis.

Sista ansökningsdag: 2020-08-15. Ansökningar och eventuella frågor kommer att hanteras efter sommarsemestern, varför det kan dröja med återkoppling. Ta dig gärna tid att läsa mer om oss på www.veoliawatertechnologies.se så länge!

För mer information eller frågor om tjänsten vänligen kontakta HR-generalist Charlotta Berlin på charlotta.berlin@veolia.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga