Vilokan Sweden AB · Publicerad 19 aug 2019

Servicetekniker till Vilokan

Efterfrågan på våra produkter växer och vi i takt med den! Vilokan Recycling Tech startar nu ett nytt kontor i Lund och det här är nu en unik chans för dig att komma med och arbeta i ett expansivt och framgångsrikt miljöteknikföretag med något riktigt viktigt - att ge omvärlden en bättre och hållbar miljö!

Vatten är en livsnödvändig råvara för liv på jorden och därför har Vilokan under flera decennier utvecklat teknologin med helt slutna renings och återvinningssystem då den nuvarande vattenreningstekniken i de flesta fall inte är framtidssäkrad och hållbar. Vilokan Recycling Tech utvecklar, tillverkar, marknadsför samt säljer kompletta funktioner och system för separation, rening och återvinning av vatten och lösningsmedel för industri och offentlig sektor.

Din Roll
I rollen som Servicetekniker hos oss på Vilokan ligger fokus på fältarbete ute hos kunderna där du stöttar kunderna med felavhjälpning, förebyggande underhållsarbete och reparationer. Du är en nyckelperson i vårt externa arbete och drivande i underhållsarbetet hos Vilokans kunder. Som servicetekniker hos oss har du stor frihet i att planera, följa upp och utföra ditt dagliga arbete. Du befinner dig ofta på resande fot ute hos våra kunder vilket innebär att du har ett nära samarbete med våra kunder. Du blir en del av ett team som i nuläget består av fem servicetekniker rapporterar direkt till servicechefen och arbetar i nära samarbete med våra två Styr- och reglertekniker.

Exempel på ansvarsområden är:
 • Ansvar för rutinunderhåll och standardservice hos avtalskunder
 • I förekommande fall akutservice
 • Kundkontakt i frågor rörande service, underhåll och reparationer
 • Delaktig vid driftsättning av nya nyckelfärdiga vattenreningssystem
Våra kunder finns i dagsläget till 80% i Sverige men vi satsar internationellt - din roll och dina kunder kommer med tiden få en mer internationell prägel. Resor förekommer i tjänsten på daglig basis och uppskattningsvis innebär rollen cirka 2-4 övernattningar per vecka.

Vi Erbjuder
Vi erbjuder en möjlighet att få vara vid uppstarten av vårt Lundkontor och Vilokans fortsatta expansion! Det finns stor möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att växa i takt med bolaget. Ett fritt jobb med stort inflytande över din egen planering.

Vi tillämpar tillsvidareanställning, i tjänsten ingår även servicebil

Din profil
Som servicetekniker arbetar du med stora externa kontaktytor samt utför kontinuerlig service åt ett flertal olika kunder i Sverige men även i Norge. Du är trivs i en roll där teknik möter kundrelationen och där du får nytta av dina kommunikativa färdigheter samt tekniska intresse. Som person har du en förmåga att arbeta självständigt och ansvarsfullt samtidigt du har en god affärsförståelse - du kan se möjligheter och förbättringspotential för att utveckla samarbetet med kunderna.

Då vi är ett relativt litet bolag som präglas av god sammanhållning och bra samarbete är det viktigt att du, liksom företagets övriga medarbetare, har en flexibel och prestigelös inställning till arbetet.

Kvalifikationer:
 • Några års erfarenhet serviceroller innefattande mekanik och elarbete
 • Relevant mekanisk utbildning eller annan för rollen adekvat utbildning
 • Erfarenhet från processindustrin - vana av att arbeta med värme-/kylsystem, pumpar och rördelar
 • God elkunskap (lågspänning) - elbehörighet är meriterande men inte ett krav
 • Viss kunskap om PLC är meriterande
 • Flytande kunskaper i svenska - såväl skriftligt som muntligt
 • Körkort för personbil
För oss är det inte viktigast vad du har för utbildning - vi värdesätter din erfarenhet och din kunskap!


Ansök

Välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Om Vilokan
Vilokan Recycling Tech AB är en del av Vilokan Group. Vi tillverkar, marknadsför och säljer system för separation och rening av vatten och lösningsmedel för industri och offentlig sektor. Ett helt slutet system är ofta balanserat och på sikt det mest fördelaktiga för både miljön och ekonomin. Kompetens och erfarenhet är en förutsättning för effektiv rening och återvinning.

Vilokan Group vill vara branschens förstahandsval när det gäller rening och återvinning. Vi ser oss som en viktig del av branschens verksamhet med målet att lösa industrins komplexa renings- och återvinningsbehov. Vilokan Group har mer än 30 års erfarenhet och erbjuder ekonomisk, miljömässigt hållbar teknik och service till företag på en global marknad. Huvudkontoret ligger i Sverige. Skandinavien, som är en föregångare i vattenbehandlingspolitik och miljömedvetenhet är vår hemmabas och är en del stor av vårt arv. Strikta regler, ett hårt klimat och krävande kunder har drivit oss kontinuerligt till innovativa lösningar.

Besök gärna www.vilokan.com för mer information om oss och våra produkter och se gärna filmen från vår Anläggning på Arlanda Flygplats.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga