PREEM AB · Publicerad 12 feb

Bli en viktig del av Preem - en arbetsplats i en kustnära miljö som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och med ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får Du jobba för framtiden redan i dag!

Jobba för framtiden redan idag
Nu söker vi dig som tycker att det känns intressant att vara en del i våra projekt och vi hoppas att Du kan vara den medarbetare vi behöver!
Du får frihet under ansvar och vara med från idé till färdig installation i fält. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi förväntar oss att Du har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Vår Projektavdelning står inför spännande utmaningar och Vi söker Projektingenjör till gruppen El & Instrument konstruktion.
Arbetsuppgiften kommer att vara inriktad mot konstruktion och innehåller bland annat att:
  • Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte av utrustning.
  • Ta fram installationsunderlag samt följa upp arbetet ute i fält
  • Bidra med teknisk kompetens i samband med upphandling av entreprenader, material och utrustningar
  • Arbeta med förbättringar av våra metoder, verktyg och arbetsprocesser.
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid. Placering på vårt raffinaderi i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskole- alternativt universitetsnivå med inritkning mot el och instrument. Har du dessutom erfarenhet av att arbete i projekt och med konstruktion gärna i system som AutoCad, ser vi detta som meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Som person är Du kvalitets- och säkerhetsmedveten samt strukturerad. Du är engagerad och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp på ett prestigelöst sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beilon, Gruppchef El & Instrument konstruktion, tel 010-450 35 16.
Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 3:e mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

#LI
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Ort
Lysekil
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga