PREEM AB · Publicerad 14 feb

Vill Du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Då kan Du vara vår Svetssamordnare som vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Som svetssamordnare hos oss kommer Du att stödja våra svetsare med beredning och dokumentering i det dagliga underhållsarbetet och även under våra revisionsstopp. Arbetet skall utföras enligt gällande regler och föreskrifter.

Du kommer ansvara för:
  • Att underlag tas fram för arbetspackar.
  • Att bereda arbeten i vårt underhållsprogram Maximo.
  • Att ta hand om slutdokumentation för svetsarbeten.
Du kommer att ingå i en grupp som består av 20 medarbetare och rapportera till gruppchef Jonathan Dovén.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, förlagd till dagtid. Beredskapstjänst förekommer.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom relevant område exempelvis inom industriteknik, svets eller underhåll. Ett krav är att Du har erfarenhet av rör, stål samt svets. Montage inom Processindustri eller Offshoreverksamhet ser vi som meriterande. Du bör vara van vid att arbeta i moderna datamiljöer samt i projektform. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi ser att Du som person bör vara, noggrann, strukturerad samt ha ett högt kvalitets- och säkerhetstänkande. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Dovén, Gruppchef Underhåll Area 2 tel: 010 - 450 30 44. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 25:e februari 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 feb
Ort
Lysekil
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Svetsare

Inga fler liknande jobb tillgängliga