Trafikverket · Publicerad 5 apr 2019

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då kanske detta är rätt tjänst för dig.

Just nu söker Fridhems varv en marinelektriker för att stärka upp sin leverans till sina kunder. Marinelektrikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra elektriska reparationer och installationer ombord på fartyg och landanläggningar.

Arbetet sker både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder så det förekommer resande i tjänsten och övernattningar på annan ort kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • arbetar som elektriker och är auktoriserad elinstallatör (tidigare Allmän behörighet ABL)
  • har erfarenhet av styr- och reglerteknik.
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av fartyg och sjöfart
  • har motor och/eller hydraulikkunskaperVi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.
Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-19

Upplysningar

Varvschef Mattias Bergsten
0101232892

SEKO Åke Ottosson
0101242839

SACO Nils Brandberg
0101232497

ST Stefan Sörensson
0101232867
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga