-CaPRO & IM AB · Publicerad 29 nov

Vi är ett företag mitt i en spännande tillväxtresa. Till vårt ventilationsteam söker vi därför en ansvarstagande och driven ventilationsmontör som vill axla ansvaret som arbetsledare och vara länken mellan montörer och projektledare. Är du den vi söker?

Välkommen att bli del av ett familjärt företag på frammarsch!

Om tjänsten
Som arbetsledande ventilationsmontör hos oss har du till uppgift att leda och fördela arbetet inom vårt ventilationsteam. I rollen arbetar du praktiskt med montering ute på olika projekt men verkar främst som spindeln i nätet - håller i trådarna och ser till att arbetet flyter på som det ska för respektive projekt.

I tjänsten ingår även administrativa uppgifter så som att ansvara för materialinköp, delta vid samordningsmöten, föra protokoll samt utföra skyddsronder.

Du utgår från hemmet med främst västra Skåne som upptagningsområde. Du rapporterar till projektledare Tobias.

Vem är du?
Vi söker dig med ventilationsteknisk bakgrund. Du är yrkesskicklig, arbetar självständigt och är van att tolka och arbeta utifrån ritningar. Kanske arbetar du idag som montör och har tagit dig an ett större ansvar och är nu sugen på att ta nästa steg i din karriär.

Vi tror att du har:
  • Ventilationsteknisk bakgrund med kunskaper inom styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem
  • Goda kunskaper i svenska i tal såväl som i skrift
  • Körkort för personbil
  • Har du kunskaper kring el ses det som meriterande
Våra kunder är värdefulla för oss! Du är förutseende, kvalitetsmedveten såväl som ansvarstagande och driven och du förstår vikten av att utföra ett gediget arbete åt våra kunder.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en förmåga att hitta lösningar på de utmaningar ni ställs inför i vardagen - vilket således ställer krav på att du är lösningsorienterad samt har ett sinne för struktur och planering.

Slutligen söker vi dig som är lyhörd med en god social förmåga och det faller sig naturligt för dig att förmedla kunskap och kompetens till dina kollegor.

Vi kommer lägga stor vikt vid din erfarenhet men för oss är rätt personlighet viktigast.

Vi erbjuder
Vi är idag 25 motiverade och kompetenta medarbetare med ett tätt samarbete och god stämning. Vi är stolta över vår arbetsplats och den värmen som finns medarbetare emellan - hos oss vill vi att du känner dig som hemma.

Tillsammans sätter vi formen för hur vi ska arbeta för att leverera god service och ett arbete som håller hög kvalitet. Det innebär att du redan från start erbjuds goda möjligheter att vara med och påverka våra interna och externa processer. Hos oss blir du en viktig spelare i vår fortsatta framgång och vi tror att du vill utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan
Är du vår nya ventilationsmontör? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Amanda Johansson på amanda.johansson@roirekrytering.se eller 0732-33 11 90.

För frågor rörande rollen eller företaget, kontakta VD Henrik Ogard på henrik.ogard@caproim.se.

CaPRO & IM Servicepartner
CaPRO & IM utför service och entreprenader till företag inom Kyla, Värmepumpar, Ventilation, Rör och Storköksutrustning. Genom samarbetet mellan CaPRO & IM’s olika affärsområden skapas synergieffekter vilket möjliggör energiriktiga, driftsäkra och ekonomiskt fördelaktiga lösningar för fastigheter och processer inom tex industrin. Vi har även möjlighet att hitta rätt lösning för våra kunder genom att ha arbete mellan verksamhetsområdena.

Vår personal är handplockad för sitt engagemang och intresse för respektive verksamhetsområde. Ingen tjänst som vi levererar blir bättre än motivationen och kompetensen hos våra medarbetare.

Läs gärna mer om oss här.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Montör

Inga fler liknande jobb tillgängliga