AKEA · Publicerad 21 dec

Poolia söker för rekrytering till AKEA i Malmö (Arlöv) en ansvarstagande och självgående Kundreskontraansvarig / Redovisningsassistent. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beräknat tillträdesdatum är den 1 mars.

Vill du arbeta i ett framgångsrikt och expansivt bolag? Vill du ha ett tydligt självständigt ansvar samtidigt som du jobbar på en avdelning präglad av en tydlig teamanda? Då kan detta vara tjänsten som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst med både interna och externa kontakter.

I tjänsten som Kundreskontraansvarig / Redovisningsassistent kommer du:
  • Ansvara för kundreskontra
  • Hantera all fakturering
  • Påminnelsehantering och inkassokrav
  • Hantera inbetalningar samt stämma av dessa mot bankkontot. På sikt även stämma av hela bankkontot.
  • Hantera kontering av lättare redovisning, utlägg, reseersättningar, representation m m
  • Utveckling av processer och rutiner inom kundreskontraområdet
Du rapporterar till Ekonomichefen (CFO).

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har gått en YH-/KY-utbildning alternativt att du har en kandidatexamen inriktad mot redovisning.

Vi tror att du har minst 3-5 års relevant erfarenhet från självständigt arbete med liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra. Du har också ett intresse för och erfarenhet av redovisning.

Du har minst normalgoda kunskaper i Excel och Word. Tidigare erfarenhet av Visma.net ERP är meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Du har ett intresse för projektarbete och att fortlöpande vidareutveckla processer och rutiner.

Som en person är du strukturerad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Det är en fördel om du också är analytisk och flexibel samt att du kan prioritera, planera ditt eget arbete och hålla deadlines.

AKEA erbjuder tjänstepension enligt kollektivavtalet och tillämpar 6 månaders provanställning vid rekryteringen.

AKEA

AKEA är ett expansivt byggföretag inom kabel och anläggning. Vi på AKEA har som vision att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Vi är nu runt 280 medarbetare och finns idag på följande orter: Malmö, Helsingborg, Ystad, Ängelholm, Halmstad, Göteborg och Kalmar. Du kan läsa mer om företaget på www.akeab.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi