AUMA Scandinavia AB · Publicerad 20 dec 2019

Bakgrund

Vi söker nu en serviceansvarig som skall samordna och koordinera vår serviceorganisation och våra servicecenter i Sverige, Danmark och Norge, innefattande serviceledare, servicetekniker och back-officepersonal. Rollen ingår i bolagets operativa ledningsgrupp med ett direkt personalansvar för 5 – 6 personer.

Arbetsuppgifter

Serviceansvariges huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Att tillsammans med säljare och serviceledare hitta ytterligare tillväxtmöjligheter inom service och eftermarknad.
  • Att tillsammans med de lokala serviceledarna samla upp idéer och tankar och implementera och driva servicestrategin.
  • Att tillsammans med lokala serviceledare driva den kontinuerliga förbättringsprocessen när det gäller försäljning & effektivitet.
  • Att tillsammans med lokala serviceledare utveckla starka processer för service och eftermarknad.
  • Driva claim och garantifrågor gentemot servicecenter i Tyskland
Erfarenhet och utbildning

För att bli en bra servicechef hos AUMA Scandinavia AB bör du ha varit verksam i en ledarroll i en liknande organisation (teknisk och/eller service). Du ska ha en god ekonomisk förståelse och förståelse för P&L och KPI:er. Du har goda ledaregenskaper och kan visa initiativ, engagemang och har en vilja att skapa och leda ett serviceteam. Det är viktigt med en naturlig drivkraft för förändring samt att du är pragmatisk.

Vi söker en positiv lagspelare med ett tydligt arbetssätt, som är en god kommunikatör och har fokus på sin personal.

Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Du har minst en genomförd gymnasieutbildning samt en god teknisk förståelse.

Placeringsort: Malmö. Resor inom verksamhetsområdet (Sverige, Norge, Danmark, Island), samt Tyskland sker efter behov.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse.

AUMA Scandinavia AB samarbetar med rekryteringsföretaget Recruitment International AB i denna rekrytering. Vill Du veta mer är Du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mikael Blomberg på mail mikael.blomberg@recruitment.se eller telefon 0701-684825.

Din ansökan vill vi ha senast 2019-11-20 till post@recruitment.se

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om arbetsplatsen

AUMA har utvecklat och tillverkat elektriska ställdon och växlar i 50 år och är marknadsledande i branschen. AUMA som är ett tyskt familjeföretag har 2 680 anställda med cirka 30 dotterbolag över hela världen. AUMA Scandinavia AB ägs av AUMA i Tyskland sedan 1986 och har varit agent sedan 1965.

Med 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och servicetjänster jobbar vi mot marknaderna, Energi- & Kraft, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar.

AUMA Scandinavia AB har säljansvar för hela Skandinavien samt Island med försäljningskontor i Sverige och Danmark samt agenter i Norge och på Island. Huvudkontor, lager, montageverkstad och utbildningscenter är beläget i Malmö. Vi är idag 40 medarbetare i AUMA Scandinavia AB.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från AUMA Scandinavia AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga