Academic Work · Publicerad 16 nov 2021

E.ON är övertygade om att du som är junior, nyfiken och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som är nyexad eller har något års erfarenhet av att arbeta inom IT och intresserad av informationssäkerhet inom IT - ett område som kommer att bli allt viktigare. Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

Information om uppdraget

E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen. En viktig del i detta arbete är att satsa på dig som är junior - det är ju du som är framtiden!

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion och möjlighet att påverka både ditt dagliga & avdelningens informationssäkerhetsarbete
 • Erfarna kollegor som kommer ha ett personligt intresse för din utveckling och agera bollplank för dina idéer, feedback och frågor
 • En dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Där du är med och bygger framtidens E.ON
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Junior Identity and Access Coordinator är din viktigaste uppgift är att säkerställa att rätt personer får tillgång till rätt information i rätt tid samt arbeta förebyggande med informationssäkerhet i verksamheten. Du kommer att lära dig mer om de lagar och regler som du följer i ditt arbete, arbeta med support internt samt bli en viktig del i spännande projekt på E.ON. Du kommer att bli en del av ett litet team med stor kompetens inom området så här finns mycket att lära för dig som är junior! Dessutom får du en mentor som du kan använda som bollplank den första tiden i din anställning för att du ska få en så bra start som möjligt på E.ON. Teamleader Margareta och det övriga teamet ser fram emot att välkomna dig!

Vi söker dig som

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är noggrann, gillar ordning och reda och trivs med att arbeta enligt processer och rutiner. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är av stor vikt och du är därför en riktig teamplayer!

För att trivas i rollen på lång sikt tror vi att du är nyexad från en utbildning inom IT eller har jobbat i något år i en liknande roll (t.ex som systemadministratör, inom SAP eller informationssäkerhet). Kraven för rollen är att du har:
 • Ett intresse för informationssäkerhet inom IT
 • Har god datorvana/IT-förståelse och är bekväm med att navigera i affärssystem eller liknande datasystem
 • Goda kunskaper i Office
 • Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift
Det är extra meriterande om du har
 • Goda kunskaper i SAP
 • Arbetat/läst kurser inom informationssäkerhet inom IT
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga