Academic Work · Publicerad 28 okt 2021

Vi söker studenter som vill växa med Länsförsäkringar! Vill du vara med på Länsförsäkringars resa till att bli världens mest kundorienterade företag inom bank och försäkring? Vi letar förstärkning till deras team inom egendomsskador i Malmö. Detta är en tjänst för dig som drivs av service samt är beslutsam om att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Välkommen in i ett team där målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu studenter med hög servicekänsla till rollen som skaderådgivare. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar. Uppdraget kommer att vara på deltid, två dagar i veckan under terminerna när du studerar och heltid under semesterperiod vid jul/nyår och sommarmånderna.

Du kommer att arbeta som skaderådgivare med ärenden som rör egendomsskador som avser allt i hus och hem. Du kommer att hjälpa personer som exempelvis har tappat bort sin dator eller fått sin cykel stulen. Du ansvarar att över telefon ta reda på vad som hänt samtidigt som du gör noteringar och samlar in all nödvändig information, gör egna bedömningar och tar egna beslut i ärenden. Kontakt med andra bolag och polismyndigheten kan också förekomma och du kommer lära dig mycket om försäkringsbranschen. Du kommer vara första kontakten ut mot kund och därför är det viktigt att du agerar professionellt och ger bästa möjliga service.

Du erbjuds
 • Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid.
 • Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är en självklarhet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal från kunder över telefon
 • Coacha och vägleda kunder i deras ärenden
 • Göra egna bedömningar av ärendet samt fatta egna beslut
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare och som nu vill fortsätta att utvecklas inom området och ser detta som en spännande tjänst. För att trivas i rollen behöver du tycka det är roligt att arbeta över telefon.

Vi söker dig som
 • Kan arbeta två dagar/vecka under terminerna som du studerar, samt heltid under semesterperioder vid jul, nyår samt sommarmånaderna
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete
 • Har erfarenhet av serviceyrken där du haft telefon som arbetsredskap
Som person är du
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
Som person ser vi att du är serviceinriktad, kommunikativ och drivs av att hjälpa andra. Du är lyhörd, öppen och har en god förmåga att samarbeta. Du kan strukturera upp ditt arbete och har förmåga att upprätthålla noggrannhet samt följa rutiner och är inte rädd för att fatta egna beslut. I rollen är det viktigt att du är flexibel och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Övrig information
 • Start: Omgående, så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid. Du ska vara tillgänglig minst två dagar/vecka under terminerna, samt heltid under semesterperiod vid jul/nyår och sommarmånaderna
 • Arbetstid: Vardagar kl. 8:00 - 17:00. Möjlighet att arbeta halva dagar finns.
 • Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, samt göra en kreditupplysning. Vi kommer även genomföra alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning. Om du tycker tjänsten låter intressant och vill ansöka, får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) direkt då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Länsförsäkringar här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga