Activpersonal i Sverige AB · Publicerad 21 dec

Har du erfarenhet av inköps- & upphandlingsfrågor från byggbranschen samt drivs av att göra bra och långsiktiga affärer med leverantörer?

Vi söker nu en erfaren Projektinköpare till vårt kontor i
Arlöv med tidigare erfarenhet från byggbranschen eller närliggande branscher. I rollen som Projektinköpare kommer vi att kunna erbjuda dig varierande dagar i en utmanande miljö med många olika kontaktytor. Du kommer bli den som driver och utvecklar inköpsarbetet framåt inom vår verksamhet. Vår organisation har lång erfarenhet och kunskap av projektutveckling.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektinköpare blir du en av nyckelspelarna inom våra pågående och kommande projekt. Du kommer att vara den drivande kraften i projektens inköpsarbeten under vårt byggande av "Kronetorpsstaden".

I vårt inköpsarbete lutar vi oss inte bara på så kallade avropsavtal, utan upphandlingen sker till stor del via delade totalentreprenader. Inköpsarbetet hos oss är en produktionsnära funktion vilket innebär att vi anpassar inköpsprocessen helt efter produktionens olika och kommande behov.

En stor del av framgången för våra projekt ligger i de inköp som görs. Arbetet och utmaningen är mer än att bara söka den ekonomiskt mest fördelaktiga uppgörelsen. Genom bra och effektiva inköp kan vi tillsammans producera och realisera vårt stora projekt "Kronetorpsstaden".

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en förmånlig och spännande inköpstjänst som är fylld av dagliga utmaningar och arbetsglädje inom ett stabilt och framgångsrikt företag. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. För rätt person erbjuder vi även mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköpsprocesserna inom byggbranschen. Kanske har du t.ex. tidigare arbetat som entreprenadingenjör med fokus på ekonomi, material-
& entreprenadupphandling, förhandling och kontraktsskrivning. Meriterande är relevant högskoleutbildning samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik.

För att lyckas i rollen som Projektinköpare behöver du ha bra sinne för affärer, ekonomi och ditt arbetssätt måste präglas av långsiktighet samt en helhetssyn. Du drivs av att nå dina mål, är handlingskraftig och tar egna initiativ. Du är en glad och social person. Med hänsyn till att tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är lyhörd och trivs i samarbete med andra. Moral och etik är viktigt för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Låter det här som en spännande tjänst för just dig?

Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev till oss via ansökningslänken.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kronetorp Park Projekt AB är ett privatägt fastighetsbolag med nytänkande och passion som drivs av att erbjuda hem med hög kvalitet och design till alla.

Kronetorp är en blivande stadsdel mellan Malmö och Lund och ett av de största bostadsprojekten i södra Sverige, centralt belägen med goda kommunikationer. Genom att äga hela kedjan i byggprocessen via eget markbolag, utvecklingsbolag, egen betongfabrik och byggbolag med erfarenhet av kvalitetshus och dessutom ett eget förvaltningsbolag är vi unika i branschen. Vi arbetar med stort fokus på ett hållbart byggande. I Arlöv är vi cirka 20 medarbetare som driver vårt projekt "Kronetorpsstaden" framåt. Bolaget omsätter cirka 350 miljoner SEK årligen. Du kan läsa mer om bolaget på: www.kronetorppark.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga