Ahlsell · Publicerad 27 sept 2021

Trivs du att arbeta kundnära med service & försäljning i nära samarbete med dina kollegor? Sök rollen som innesäljare hos Ahlsell

Vill du vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Ahlsells produktsegment Plåt framåt? Som innesäljare inom Plåt ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder i Skåne och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör.

Visst låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Som innesäljare inom Plåt erbjuds du en viktig roll i vår nya satsning på plåtmarknaden där du får vara med och sprida din produktkunskap inom området. Du blir en del av ett sammansvetsat försäljningsteam inom segmentet Klimat, som har en stark tillväxt och massor med möjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare inom Plåt är du tillgänglig för och tar kontakt med våra kunder via telefon, mejl samt butiksbesök. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder och butikssäljare med frågor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter består av att:
  • Planera och systematiskt driva ditt säljarbete.
  • Ta fram och följa upp offerter samt registrera orders i affärssystemet.
  • Hantera mejl och samtal från dina kollegor på utesälj.
  • Hantera returer, reklamationer och stoppade e-orders.
  • Ha kontakt med leverantörer via telefon och mejl samt kontrollera leveranstider.
  • Samarbeta tätt med alla segment och finnas tillgänglig i butiken för att ge god service till våra kunder.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Din arbetsplats är något av Ahlsells kontor i Skåne (region Syd) i nära anslutning till butiken. Du rapporterar till försäljningschef för segment Klimat, som består av Ventilation, teknisk Isolering och Plåt.

Ahlsells kontor i region Syd finns på följande orter: Falkenberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Hässleholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kunskap och tidigare erfarenhet inom plåt, kanske som säljare eller leverantör av plåtprodukter eller som plåtslagare. Har du erfarenhet av teknisk försäljning och relationsbyggande är det meriterande. Har du även kunskap inom ventilation och/eller teknisk isolering är det också meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda systemkunskaper och är flytande i svenska, i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Du motiveras av att hitta den bästa lösningen för kunden utifrån hela Ahlsells produktsortiment och fokuserar på att göra det enkelt för kunden. Du knyter ihop affären och samarbetar gärna med andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga