Akkafrakt · Publicerad 17 feb

Till vårt team i Malmö söker vi nu en erfaren, strukturerad och självgående Transportledare till affärsområdet Bygg & Anläggning.

Ditt uppdrag
Som Transportledare hos oss på AkkaFRAKT har du som uppgift att ta emot order och planera transporter/uppdrag samt tillse att den dagliga driften fungerar som den ska. Tillsammans med dina tre transportledarkolleger inom affärsområdet Bygg & Anläggning transportleder du en fordonsflotta bestående av ca. 125 tippbilar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • planera resursutnyttjande och fördela uppdrag
  • prissättning av leverans/uppdrag
  • administration och registervård i affärssystem
  • daglig kontakt med kunder och delägare
  • viss införsäljning av våra tjänster
  • uppföljning av utförda transportuppdrag
  • i förekommande fall avtala transportuppdrag med externa resurser
Din profil
Vi söker dig som är förtrogen med transportledningens alla steg och vet vad det innebär att arbeta mot tydliga mål både vad gäller transportledning och kundnöjdhet. Du är en ansvarsfull och strukturerad kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer - internt och externt. Du har en förmåga att se verksamheters behov och utmaningar och hitta hållbara lösningar.

Som transportledare står du inför flera utmaningar - det krävs att du är noggrann, stresstålig och att kan hantera flera parallella uppdrag samtidigt. Det är viktigt att du kan ta egna beslut och prioritera rätt även när tempot stundtals är högt. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper.

För oss är det allra viktigast att din personlighet är rätt. Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa att bli än mer framgångsrika och attraktiva för våra kunder och delägare i regionen!

Ansökan
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta: Rekryterare Björn Jonasson, e-post: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller på telefon: 0709 - 261 227. För frågor rörande tjänsten kontakta Fredrik Orest: fredrik.orest@akkafrakt.se.

Om AkkaFRAKT
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige som ägs av egna företagare med ett engagemang utöver det vanliga. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Vi har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor (2016). Huvudkontoret finns i Malmö.

För mer information besök: www.akkafrakt.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga