AkzoNobel Decorative Coating AB · Publicerad 14 jan 2020

I Sege utanför Malmö finns en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning och försäljning av färg, lack, och spackel. 2018 tillverkades drygt 53 miljoner liter vid anläggningen och vi är ca 550 medarbetare som dagligen gör allt för att tillgodose våra kunders behov av högkvalitativa produkter och tjänster. Verksamheten drivs av två olika bolag – Akzo Nobel Industrial Coatings, som arbetar med färg-, lack- och betssystem för den produktmålande trä- och metallindustrin och Akzo Nobel Decorative Coatings vars produkter bl. a. säljs under de ledande varumärkena Nordsjö, Sadolin, Hammerite och Cuprinol till konsumenter och yrkesmålare.


Siten i Malmö utvecklas och vi befinner oss i en spännande fas med att sätta nya processer, accelerera förändrings- och förbättringsarbete för att stärka vår prestation och vårt bidrag till AkzoNobels övergripande mål.


Har du tidigare arbetat som chefsassistent, administrativ assistent, koordinator eller liknande? Är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad samt har ett ständigt proaktivt tänk i ditt arbete och söker en ny utmaning? Då kan det här jobbet vara ditt!

Vad kommer du att arbeta med?

I rollen som Site Manager Assistant kommer du att ha en viktig roll i förändringsarbetet och huvudsakligen supportera site ledningsteamet och delta i olika projekt rörande system och processer. Du kommer att koordinera och delta i tvärfunktionella processer/projekt med både lokala och internationella kollegor. Dina huvuduppgifter är följande:


-Supportera site ledningsteam i processer/projekt


-Assistera site chef/agera kontaktperson vid interna/externa besök


-Ansvara för beställningar, leverantörs- och kundfakturor


-Förbereda möten, agenda och protokoll


-Ta fram presentationsmaterial


-Planera och koordinera utbildningar och event


-Processägare för site ledningens Sharepoint


-Administrativt arbete i verksamhetens olika system


Du kommer rapportera till Site Manager och vara placerad på siten i Malmö.

Vem är du?

Som person trivs du i en supporterande och koordinerande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Du är service-minded, flexibel, driven, effektiv och kommunikativ med hög integritet.


Du behöver också vara strukturerad, organiserad och professionell, ha en god planeringsförmåga samt ett proaktivt arbetssätt. Du trivs med att sammarbeta över gränserna oavsett position. Du är van vid att hantera konfidentiell information och att arbeta med ledningsgrupper.


För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har minst gymnasieutbildning, mycket goda kunskaper i svenska och engelsk i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i MS Office. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av att leda administrativa projekt.

Vad erbjuder AkzoNobel?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Nils-Petter Olsson, Site Manager, +46 73 071 7084


För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 112 8564


För fackliga frågor vänligen kontakta Unionen, Jörgen Dahlgren, +46 708 35 52 49 / Akademiker, Johan Vihlborg, +46 708 83 56 37
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
Försäljningen av vår Specialty Chemicals-verksamhet förväntas vara avslutad i slutet av 2018. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga