AkzoNobel · Publicerad 13 sept 2021

Är du kundorienterad och trivs med att lösa problem? Känner du passion för kvalitet? Vi söker just nu en hängiven och engagerad driftskontrollant till vårt kvalitetslabb i Malmö.

Vad kommer du att göra?
I rollen kommer du arbeta med kvalitetstestning av batcher enligt kontrollspecifikationer som sedan administreras och dokumenteras i våra system. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Nyansering: både visuellt och med hjälp av färgmätningsutrustning
  • Kvalitetskontroll: säkerställa kvaliteten på produkten genom tester såsom glans, viskositet och yta
  • Reklamationer: utföra felsökning samt medverka som tekniskt stöd såväl internt som mot våra kunder
Vem är du?
Rätt person för rollen har en lämplig utbildningsbakgrund på eftergymnasial nivå med inriktning mot kemi. Har du erfarenhet av laborativt arbete och inom kvalitetskontroll är detta meriterande.
För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta strukturerat, fokuserat och ibland i ett hektiskt tempo. Din personlighet grundas på engagemang, flexibilitet och ansvar, samt att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt. Eftersom arbetet innebär täta kontakter med många olika funktioner inom företaget söker vi personer med stor förmåga att kommunicera och samarbeta.
Du har goda kunskaper i det svenska såväl som det engelska språket i tal och skrift. Anställning förutsätter ett fullgott färgseende.

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Mer om tjänsten och din ansökan
I denna roll erbjuder vi en tillsvidaretjänst på heltid, med arbetstiderna 14-22. Du måste därmed känna att du har förutsättningar att arbeta enligt detta schema i ett långsiktigt perspektiv.
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila baratalentresourcing.se@akzonobel.comså får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Pia Grönne Nielsen, Quality Control Manager, +46 40 35 56 57
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager,patrik.hassel@akzonobel.com.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga