AkzoNobel · Publicerad 27 mars 2020

Är du en naturlig säljtalang som vill vara med på vår resa och förändra normen i en traditionell bransch?


Färgbranschen upplever just nu en stor förändring där vi möter en allt yngre målgrupp som innebär ett nytt sätt driva affärer på. I rollen som Retail säljare för södra och västra Sverige blir du en extremt viktigt del i denna resa där du kommer ansvara för att utveckla försäljningen mot kunder inom färgfackhandeln.


Om du trivs med att självständigt kunna planera din arbetsdag med stort eget ansvar för att nå mål och budget, samtidigt som du har lätt för att skapa förtroendeingivande relationer där du utvecklas tillsammans med våra kunder, då kan du vara vår nästa kollega!


I din produktportfölj kommer du arbeta med branschens ledande varumärken, där du ansvarar för att öka vår lönsamhet genom att vårda och utveckla befintliga kundrelationer och samtidigt ha öga för att skapa nya affärer. En annan viktig del blir att marknadsföra och sälja in våra nytänkande kampanjer, i nära samarbete med vår marknadsavdelning.


Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du tidigare jobbat mot återförsäljarledet, samt att du har gedigen säljerfarenhet med kundskap inom marknad. Du har sinne för affärer och du är van att jobba med långsiktiga relationer. Har du kunskaper och erfarenheter av våra produkter eller erfarenhet inom bygghandeln är detta meriterande men det viktigaste är dina personliga kvalifikationer.


Som person är du målinriktad, relationsskapande och sätter alltid kundens behov i centrum. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo.


Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Vana att arbeta i Officepaketet och/eller säljstödssystem ser vi som en förutsättning.

Som vår nya kollega kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt sortiment av färger och tillbehör. Du erbjuds ett varierat och mycket självständigt arbete i ett företag med tillväxt. Du blir en del av ett dynamiskt team med stor stolthet om våra produkter och yrkeskunskaper. Vi har en informell miljö med en stark sammanhållning och engagemang där alla drar åt samma håll och hjälper varandra till framgång.


Ytterligare information


Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående och placeringsort är flexibel beroende på din bostadsort.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com


Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Acquisition Partner på tel.nr. 0703 501799
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer om oss
AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga