Alm Rekrytering AB · Publicerad 18 okt

Evidensia Sverige har ekonomi- och lönekontor centraliserat till två kontor, ett i Strömsholm och ett i Malmö. Vi förstärker nu vårt malmökontor och söker en löneadministratör. Du kommer att arbeta i en nyuppstartad ekonomifunktion innehållande funktionerna kund, leverantör, analys och lön.
Totalt är vi 15 medarbetare med placering i Malmö.

Om oss
Evidensia Djursjukvård är Europas största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Varje år behandlar vi över 1,3 miljoner djur - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. Evidensia består av närmare 160 djursjukhus och kliniker i sju länder och har över 2 200 medarbetare. Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård.

Mer om tjänsten
Som löneadministratör kommer du, tillsammans med 2 kollegor, arbeta med hela lönekedjan för ca 1300 anställda inom 3 kollektivavtalsområden.

Du arbetar självständigt men sitter tillsammans med andra löneadministratörer. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera löneprocessen, från början till slut.
Som löneadministratör medverkar du till att medarbetare får rätt lön i rätt tid. Du kommer att få sätta dig in i våra kollektivavtal samt svara på frågor kopplat till löner från chefer. Du hanterar tillägg och avdrag i lönesystemet samt tolkar och beräknar olika avdrag.

I lönekedjan ingår också efterrapport såsom bokföringsunderlag, framtagning samt avstämning av semesterskuld och rapportering av löner till Försäkringskassan. Vidare tar du fram statistik samt rapporter, både internt och externt, och skriver intyg såsom arbetsgivarintyg samt inkomstintyg. Årsskiftesrutiner, upprättande samt underhåll av personalakter kommer också att ingå i tjänsten.

I tjänsten ingår också nära samarbete med HR funktionen.

Du sitter på Evidensia Sveriges supportkontor i centrala Malmö med gångavstånd från centralstationen. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Din profil
För att du ska lyckas och trivas hos oss tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Du har kunskap i att tolka kollektivavtal för att säkerställa korrekt löneutbetalning. Vi tror att du har en YH eller KY-utbildning med inriktning lönehandläggare, personalekonomi eller liknande. Kunskap i Agda PS är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du öppen, positiv och förtroendeingivande. Du är ansvarstagande, uthållig och van vid att hålla många bollar i luften. Du är en mycket god teammedlem. Då du i tjänsten har många kontaktytor är det en självklarhet för dig att alltid ge god service.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev via annonsen på www.almrekrytering.se så snart det är möjligt då vårt urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2016-11-13. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Katarina Alm på Alm Rekrytering, tel 0708-753641.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga