Avega Group · Publicerad 20 nov 2019

Drivs du av att jobba med och hjälpa kunder? Gillar du att dela med dig av din kunskap och erfarenhet? Kan du tänka dig att utvecklas tillsammans med andra specialister? Avega Group är en arbetsgivare som fokuserar på dig - i din roll som konsult åt spännande kunder, i din kompetensutveckling och i ditt fokus att få dela med dig av dina kunskaper. Avega Groups ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och för att kunna leda våra kunder i deras digitala transformation är kompetensutveckling för våra specialistkonsulter centralt för Avega Group. Vi erbjuder dig kunduppdrag där du får möjlighet att utvecklas med andra experter inom ditt område!

Vad det innebär att vara lösningsarkitekt hos oss

Som Lösningsarkitekt på Avega Group kommer få möjlighet att delta i ett flertal spännande och utmanande projekt! Som Lösningsarkitekt från Avega Group får du aktivt delta i valet av uppdrag utifrån din kompetens, intresse och mål. Du får även möjlighet att nätverka med erfarna kollegor och specialistkonsulter. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång - och vet hur man gör det. Som Lösningsarkitekt hos oss fungerar du som en nyckelperson i våra kunders utveckling och digitaliseringsprojekt

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Samverka med beslutsfattare och verksamhetsrepresentanter
  • Säkerställa att projekten och implementationen av kundprojekten går i linje verksamhetens behov
  • Delta i granskningsgrupper och genomföra granskning av infrastruktur, mjukvara och lösningsarkitektur
Du kommer ingå i ett team med erfarna specialistkonsulter som är måna om att dela med sig av sina kunskaper och stötta varandra för att kunna leverera över kundens förväntningar.

Läs gärna mer om våra uppdrag på följande länk: https://www.avegagroup.se/kundcase/

Vem du är idag

För att lyckas i rollen förutsätter det att du har minst fem års erfarenhet från en IT-relaterad tjänst och du har påbörjat din karriär som arkitekt. Du har kanske arbetat som utvecklare, verksamhetsanalytiker eller mjukvaruarkitekt i några år och vill ta nästa steg i din karriär? Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT men vi värdesätter framförallt din erfarenhet inom IT samt din kommunikativa förmåga, professionella förhållningssätt samt din konsultmässighet.

Svenska är vårt koncernspråk vilket förutsätter att du känner dig bekväm med svenska i tal och skrift. Då vi samarbetar med internationella kunder måste du även behärska engelska i tal och skrift.

Känner du igen dig i personlighetsdragen nyfiken, förändringsbenägen och kundfokuserad? Är du en lagspelare med hög problemlösningsförmåga som inte är rädd för att ta ansvar och driva dina egna uppdrag? Då passar du in som medarbetare på Avega Group!

Vad kan vi ge dig?

Avega Group erbjuder dig en spännande arbetsplats med möjlighet att aktivt delta i val av uppdrag utifrån din kompetens och dina mål med fokus på personlig utveckling. Vår matchningsprincip säkerställer båda att kunden får rätt kompetens och att våra konsulter får möjlighet att arbeta med uppdrag som motiverar och bidrar till deras kompetensutveckling. För oss är det viktigt att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt - tillsammans!

Vi erbjuder en anställning med placering i Malmö med förmåner och rörlig lön utöver din fasta månadslön.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om Avega Group

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång - och vet hur man gör det.

Avega Group grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan 2017 är Avega Group helägt dotterbolag till Tieto.

Läs mer om Avega Group på https://www.avegagroup.se/

Ansökan

Är du redo för ditt nästa steg? Vi ser fram emot din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Du bifogar din ansökan genom att fylla i formuläret. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på Roi Rekrytering: emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga