Besikta Bilprovning i Sverige AB · Publicerad 11 jan

Om rollen

Rollen är bred och operativ, men har ett huvudfokus på comp & ben- samt avtalsfrågor, och du kommer arbeta med de flesta förekommande arbetsuppgifter inom HR. Du supporterar främst organisationens cirka 60 chefer såväl som HR-chefen och driver självständigt ditt arbete inom ett flertal område.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:
  • Ansvar för löpande HR-administration
  • Supportera chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor
  • Stödja och avlasta HR-chef
  • Ansvara för kartläggning och underhåll av pensioner, försäkring etc
  • Verka som huvudkontaktperson gentemot outsourcad lönefunktion
  • Sammanställa och rapportera statistik
  • Superuser-ansvar för systemstöd inom HR
  • Upprätta och publicera intern kommunikation
Tjänsten är placerad vid Besiktas huvudkontor i Malmö och du rapporterar till HR-chefen. Du har även en kollega i den ytterligare HR-administratören som finns på avdelningen.

Bakgrund och kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av HR-administration eller liknande kvalificerade arbetsuppgifter. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gedigen systemvana och hanterar MS Office. Mycket goda kunskaper och tidigare erfarenhet av att arbeta i Excel är ett krav. Kompetensmässigt är det meriterande om du är väl förtrogen med svensk arbetsrätt och välbekant med utmaningen i HRs roll i en organisation.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och självständig. Du är en mycket duktig kommunikatör och skriver och talar god svenska. Du har lätt för att skapa relationer samtidigt som du har hög integritet och känner dig bekväm med att röra dig i gränslandet mellan kollega och arbetsgivarrepresentant. Du känner dig trygg i dig själv och har förmågan att hantera många saker samtidigt.

Om Besikta Bilprovning
Med ca 160 besiktningsstationer på drygt 130 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon - hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet- alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.

Besikta Bilprovning omsätter ca 650 MSEK och har ca 600 medarbetare. Besikta ägs av Volati, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande, som omsätter ca 3 000 MSEK.

Mer information och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Besikta Bilprovning med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Lundberg på camilla.lundberg@wise.se eller telefon 076 525 90 56.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är den 26 januari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga