Besikta Bilprovning i Sverige AB · Publicerad 20 feb 2020

Vi söker en Marknadsassistent

Då vår nuvarande marknadsassistent går på föräldraledighet inom kort så söker vi nu en vikarie. Som Besiktas marknadsassistent stödjer du marknadschef och marknadsföringsansvarig i det dagliga arbetet, och i rollen kommer du att arbeta med såväl textproduktion och research som omvärldsbevakning och administration. Är du kommunikativ, strukturerad och i början av din karriär?

Då kanske detta är tjänsten för dig!

Din roll på Besikta


Som marknadsassistent kommer du att bli en del av en avdelning som tillsammans arbetar med att kommunicera
Besiktas erbjudande och värderingar till våra kunder. Du ansvarar för att uppdatera Besiktas intranät och hemsida, producera och publicera pressmeddelanden och innehåll i våra sociala medier samt att löpande presentera omvärlds- och konkurrensbevakning. Du kommer också att vara delaktig i planering och genomförande av marknadsföringskampanjer, göra research och samordna arbetet med kundavtalshantering och relaterad administration. Du kommer även att ansvara för justeringar i vårt CRM-system.

Vem är du?


För att lyckas i rollen tror vi att du är i början av din karriär. Du har ett intresse för marknad och försäljning, och vill hjälpa Besikta att bygga och kommunicera vårt varumärke.
Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, och trivs med varierande arbetsuppgifter. I och med att rollen innefattar löpande kontakt med personer från olika funktioner både inom och utanför organisationen trivs du med att samarbeta mot gemensamma mål.

Kravspecifikation


  • Microsoft Office-programmen
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i Microsoft Dynamics eller motsvarande CRM-system
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i EpiServer och Wordpress eller motsvarande CMS
  • Erfarenhet om Sociala Medier och annonsering via Facebook Ads Manager samt administrera FB konto via Facebook Business Manager.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Beräknat tillträde i mitt av april.

Skicka ansökan till:

Marknadschef Anders Börgdal anders.borgdal@besikta.se

Har du frågor går det bra att ringa Anders på tel: 010-809 00 33
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Med ca 174 besiktningsstationer på drygt 146 orter, och fler
på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Kontakt
Mejla Anders Borgdal

Inga fler jobb från Besikta Bilprovning i Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga