Brightby · Publicerad 22 sept

Det går bra för Brightby i Skåneregionen och vi fortsätter att växa. Därför söker vi nu drivna, ambitiösa och utvecklingsbenägna controllers för kommande uppdrag i vår konsultverksamhet. Vi söker dig som är i början av din karriär som controller och vill utvecklas inom controlling och redovisning.

Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Som Junior Controller ute hos våra kunder arbetar du nära ekonomichef, företagsledning och Seniora Controllers och blir en viktig resurs i arbetet med uppföljning och framtagande av rapporter till verksamhetens olika intressenter. Du kommer att vara delaktig vid budget- och prognosarbete, vara ett stöd vid olika typer av analysarbete samt fungera som ett stöd vid exempelvis implementering av nya system, rutiner och arbetssätt.

Bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med dokumenterad erfarenhet inom redovisning och med 1-3 års erfarenhet i rollen som controller. Som person har du en mycket god analytisk förmåga och är van att arbeta i högt tempo där du själv söker rätt på information. Vidare är du flexibel och förändringsbenägen med intresse för att supportera och ge bästa service till våra kunder i rollen som ekonomikonsult. Du är väl förtrogen med minst ett större etablerat ekonomisystem samt med Excel. Vi förutsätter att du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Skender Maloku på telefon 0700-809202 eller skender.maloku@brightby.se.

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag.

Inlägget Är du Junior Controller och söker en ny utmaning? dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller