CGI Sverige AB · Publicerad 13 dec 2019

Beskrivning av tjänsten

Älskar du att analysera komplexa problem, skapa robusta lösningar och vara involverad i flera olika projekt med både nya och befintliga kunder? Vill du ansluta till ett team där just din insats kommer göra stor skillnad och ta ett bredare ansvar för leveransen? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt bli del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du att arbeta med fokus på implementation av Dynamics 365 Customer Engagement (Online) i Microsofts plattform, i större utvecklingsprojekt. Som teknisk resurs kommer du att arbeta med ny- och vidareutveckling inom plattformen såväl som att skapa funktionell nytta genom smarta lösningar.

I rollen som konsult som teknisk lösningsarkitekt har du möjligheten att medverka i pre-sale samt i pågående leveransprojekt hos både nya och befintliga kunder. Du kommer att stötta och vara rådgivande för kunderna i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och det utvecklingsteam du tillhör. Du är välkommen att höra av dig om detta är din hemmaplan även ur ett verksamhetsperspektiv.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker efter Dig som kan driva workshops med kunden och ta ansvar för kravställningen inför uppstarten och under ett projekt. Som person är du prestigelös, resultatfokuserad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du är nyfiken, gillar utmaningar och innovation. Du brinner helt enkelt för Microsoft CRM-plattform "Customer Engagement".
  • Du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare helst inom CRM-relaterade molnlösningar. Erfarenhet från likvärdiga implementationer av process-stöd är meriterande.
  • CRM-leveranserna omfattar integrerade lösningar varför kunskap om Sharepoint, Teams, SQL Reporting Services, Business Intelligence, Skype, Azure services och integrationstekniker med mera är meriterande.
  • Du bör ha bra kunskaper inom .Net, C# och Html 5.
Andra meriterande kunskaper/erfarenheter:
* kompetens på datamodeller, rapporter, Business Intelligens eller projektledning.

Vår primära leverans sker idag från Malmö men vi har kontor över hela Sverige. För mer information, kontakta gärna Conny Truedsson, Director Consulting Services på:
0705- 51 38 46, conny.truedsson@cgi.com

CRM, arkitekter, utveckare, Microsoft Dynamics 365, Customer Engagement, business

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
18 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga