CGI Sverige AB · Publicerad 22 okt 2019

Beskrivning av tjänsten

Junior verksamhetskonsult/ business consultant till CGI

Tar du examen senare i år eller redan tagit examen med 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet?

Vi söker Dig som är civilingenjör inom datateknik, informationsteknik, elektroteknik eller motsvarande till oss på CGI för att utvecklas i rollen som verksamhetskonsult!
Här kommer du dyka rakt in i våra kunders verksamhet och lära dig processer och verksamhetsutveckling med stöd av erfarna kollegor.

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetskonsult kommer du att specialisera dig inom cybersäkerhet, process-IT och att medverka samt leda Process IT-nära projekt och uppdrag ute hos våra kunder.

Du ingår i ett team på åtta peroner med hög kompitens och bidrar till vår gemensamma framgångar och ständig utveckling.

Visionen vi ser framför oss är att du hjälper oss med din höga motivation, ditt intresse för ny teknik och hur denna kan användas för att möta våra kunders affärskrav och stödja våra kunders utveckling.
Tillsammans kommer vi långsiktigt att arbeta för att du skaffar dig mer, fördjupad praktisk erfarenhet, leder uppdrag och på sikt tar projektledningsansvar. Efter några år certifierar du dig inom cybersäkerhet och projektledning samt tar ansvar för ännu större tekniska projekt.

Dina projekt kommer vara varierande och parallellt med dina uppdrag ser vi även att du är involverad i kravanalys och affärsutveckling för att hjälpa våra kunder med strategi och målsättning.

Är du den vi söker?

Som person vill vi att du är nyfiken, ansvarsfull, driven med ett sunt kvalitetstänk och drivs av att utveckla dig själv, dina kollegor och våra kunder.
Vi kommer hjälpa dig att bli en av våra bästa konsulter men det är viktigt att du trivs i en varierande miljö där stor del av din tid är ute hos kund.

Inom gruppen har vi en kultur där vi tar stort eget ansvar, hedrar överenskommelser och hjälper varandra. Vi firar alla våra framgångar på både små och stora sätt och är duktiga på konstruktiv feed-back.
Vi har också inställningen att ingen uppgift är för liten eller för stor - den inställningen vill vi även att du delar. Hos oss erbjuder vi ett medlemsskap där du har stor möjlighet att påverka din egen utveckling och våra kunders framgångar.

Övriga krav
  • Du talar och skriver engelska och svenska helt obehindrat.
  • Meriterande om du har kunskap inom systemutveckling på grundläggande nivå (Java & .Net)
Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:

Teamledare Mathias Andersson, 0767-652461 eller Magnus Holgersson, Director Consulting Services/ rekryterande chef på 0706-413858.

Om rekryteringsprocessen:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-31.

Tag den här chansen och skicka in din ansökan på svenska eller engelska omfattandes CV och personligt brev. Vi söker två motiverade nya medlemmar till den här rollen som kommer att bli riktigt rolig och utvecklande för rätt person som verkligen vill röra sig i den riktning som annonsen beskriver.

Första intervjun för utvalda kandidater sker per telefon under cirka 15 minuter. Därefter kallar vi utvalda kandidater till en mer djupgående intervju. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Personlig säkerhetsprövning kommer att krävas.

Business Consultant, cyber security, IT-process

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap.
Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga