CGI Sverige AB · Publicerad 13 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vill du arbeta med Dynamics 365 i absoluta framkant hos våra kunder? Ta chansen och bli en del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!

Vi söker dig som idag arbetar som applikationskonsult med flerårig erfarenhet av Microsoft Dynamics 365/AX och kunskap inom ett eller flera av områdena Trade & Logistics, Warehouse Management och Produktion. Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag med mycket energi och driv.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc.

Vidare innebär rollen:
  • Verksamhetsutveckling
  • Implementering och driftsättning av Dynamics 365/AX och tilläggslösningar
  • Förstudie, analys och design
  • Utbildning av användare
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med, och är gärna certifierad inom, Dynamics 365/AX. Vidare har du god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss.

Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har även en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Mer om tjänsten:

Heltid
Placering: Malmö, arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

För mer information om tjänsten, kontakta gärna:
Conny Truedsson, Director Consulting Services Dynamics: 070 5513846, conny.truedsson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga