Centric Professionals AB · Publicerad 17 maj 2021

Till ett uppdrag hos en av Centrics kunder i Landskrona söker vi nu en supporttekniker. De behöver utöka sin servicedesk med en tekniker till deras 1st line support. Det är en stor verksamhet med många användare med chans att utvecklas inom IT-support. Vi söker därför dig som trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem över telefon och mail.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ta emot ärenden via telefon och e-mail och hantera samtalen via ett ärendesystem. I rollen som supporttekniker får du ta ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta kundorienterat. Du kommer primärt att sitta i första ledet via telefon och mejl. Frågorna kan exempelvis innefatta allt från enklare kontohantering till serverrelaterade ärenden.

Din profil
 • Gymnasial utbildning inom IT eller likvärdig utbildning
 • Goda kunskaper i Active Directory, Windows OS & Office 365
 • Goda kunskaper i SCCM
 • Grundläggande kunskaper inom nätverk
 • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
 • Serviceinriktad, hjälper användaren igenom ärendeprocessen
 • Ordningsam och strukturerad, dokumenterar lösningar och deltar i att sprida kunskap
 • Initiativtagande, gillar utmaningar
 • Nyfikenhet, tekniskt intresse
 • Trivs med kundkontakt
 • Kommunikativ, trivs med både telefon och e-post
Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av IT-support.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Hanna Ström på telefon 0734-159385 eller hanna.strom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga