Centric Professionals AB · Publicerad 17 sept 2019

En av Centrics kunder i Lund söker just nu efter en testledare. Centric söker därför dig som trivs med att leda testarbete och har god erfarenhet av testning.

Tjänsten är på 100% under ca 5 månader (Oktober 2019 - Februari 2020).

Arbetsuppgifter
Du kommer att fungera som en brygga mellan webbavdelningen (beställarsidan) och leveranssidan t.ex genom att ge feedback om ändringar som behöver göras. Testningen ska primärt ske utifrån ett publicistperspektiv (administratörgränsnittet) och ur ett besöksperspektiv (gränsnittet som möter webbplatsbesökare). I detta går ingår även att testa så att specificerad funktionalitet fungerar. Du kommer också att få förbereda och hålla demos av leveranser.

Din profil
  • God erfarenhet av testning och av att leda testarbete (minst 3 år)
  • Goda tekniska PC-kunskaper och är helt bekväm i Windowsmiljö
  • Förmåga att snabbt sätta sig in i kravspecar och utvecklingsprocess
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God samarbetsförmåga och initiativförmåga
  • Förmåga att jobba i grupp
  • Serviceinriktad
  • Ordningsam och strukturerad
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi behandlar alla ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag!

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Per Svensson på tfn: 0734-159374 eller per.svensson@centric.eu
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga