Comcube AB · Publicerad 21 jan

Bona söker en processoperatör till
produktionsavdelningen i Malmö. Hos Bona är du som operatör tillsammans med dina kollegor ansvarig för att producera produkter som står för cirka hälften av Bonas omsättning. Du tar eget ansvar och för en dialog med arbetsledningen och dina kolleger. Eftersom detta är en tekniskt krävande roll behöver du en god teknisk förståelse och kompetens. Du kommer att arbeta självgående utefter given veckoplanering.


Denna roll
innebär även att du förväntas komma med förbättringsförslag och tycka om att dela med dig av dina kunskaper till dina medarbetare, för att på så sätt bidra till en effektiv produktion och bra arbetsmiljö.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Justera och ställa maskiner så att produktiviteten och kvaliteten optimeras

· Mindre ombyggnader av maskiner

· Tillverkning och tappning enligt veckoplanering

· Kommunicera utförda förändringar och ev. avvikelser till arbetsledare och till kollegor på den tekniska avdelningen

· Utskrift och återrapportering av order i SAP

· Framplockning av insatsmaterial

· Inventeringar

· Underhåll och rengöring

Tjänsten är på heltid (måndag-fredag kl.07:30-16:00) med placering i Malmö (Segevång). Du ingår i ett team på 8 personer och rapporterar till en av våra produktionsingenjörer. Skiftarbete förekommer inte idag.

Vem är du?

Som person är du självgående, ansvarstagande, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och har god förmåga att planera och kommunicera.
Du ser vad som behöver göras och ligger gärna steget före. Du är en utpräglad lagspelare.

Vi söker dig som har:

· Några års erfarenhet av produktionsarbete, helst inom processindustri

· Hög teknisk förståelse

· Säkerhetsmedvetenhet

· Ordningssinne

· Datorvana

· Obehindrade kunskaper i svenska och minst goda kunskaper i engelska

På Bona är ett av ledorden frihet under ansvar vilket kräver en god planerings- och prioriteringsförmåga. För att arbetet ska löpa smidigt tillsammans med resten av organisationen behöver du ha ett tydligt servicetänk och vara lyhörd och prestigelös.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi
med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena
Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504.
Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:179599/

Vi tar endast emot ansökningar via
ansökningslänken!

Bona arbetar sedan 1919 med
produkter för behandling av trägolv och är idag ett globalt företag med huvudkontor i Malmö och produktionsenheter i Sverige, Tyskland, USA och Kina.
Vi är aktiva i mer än 80 länder och har dotterbolag i 17 länder. År 2016 var omsättningen över 2 miljarder SEK. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla trägolv och har ett komplett produktsortiment för trägolvets hela livslängd, från installation till renovering och underhåll. Bona utvecklar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Produkterna marknadsförs och säljs till såväl hantverkare och trägolvstillverkare som direkt till konsument. Genom innovation, professionalism, engagemang och respekt bygger vi vårt samarbete med partners, kunder och medarbetare. Bona har ett starkt miljöfokus och är ett ISO 9001- och 14001-certifierat företag. Läs mer på www.bona.com.

Sökord: Bona, Processoperatör, Operatör, Tillverkning, Industriautomation, Ställare
+ Läs mer om jobbet