Crunchfish · Publicerad 16 jan

Crunchfish är ledande inom teknik för geststyrning och närhetsbaserade lösningar, som förenklar hur människor interagerar med mobila enheter. Deras uppdrag är att förändra interaktionen mellan människa och elektronik, till en interaktion på människans villkor. Företaget erbjuder sin mjukvara till hårdvarutillverkare och applikationsutvecklare globalt.

Företaget startade 2010 och är idag 26 medarbetare som sitter i det dynamiska Media Evolution City i Malmö.

Crunchfish har nu anställt den första av de två letade efter som börjar i slutet av januari och jakten på den andra personen fortsätter.

Vill du vara med på en resa i ett företag som befinner sig i ständig utveckling och där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom geststyrning?

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i utvecklingsteamet för Crunchfishs geststyrningsprodukter inom Touchless, som idag består av 10 personer. Utvecklingsarbetet inom Touchless handlar om att skapa en interaktion mellan människa och maskin med hjälp av mänskliga gester. Crunchfishs produkt Touchless A3D® använder sig av standardkameror av den typ som idag finns i allt från mobiltelefoner till surfplattor och AR/VR-hårdvara. Med hjälp av avancerad bildanalys, djup maskininlärning och artificiella neuronnät detekteras användarens händer.

Ansvarsområdena i teamet är gränsöverskridande och man hjälps åt för att nå resultat och komma framåt i projekten. I teamet arbetar man med både kortare och längre projekt, beroende på produkt.
Som utvecklare i teamet kommer du att jobba med teknisk avancerade lösningar, där det handlar om såväl nyutveckling som förvaltning och förbättring av befintliga produkter. Det finns ett starkt kvalitetsfokus i teamet och en långsiktighet i koden som i vissa fall kommer leva kvar i flera år. Projekten drivs agilt.

Kvalifikationer

Du besitter en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Datateknik eller Teknisk fysik.
Genom din erfarenhet besitter du en djup teknisk bakgrund och har arbetat med C++ utveckling i minst 5 år. Du är flytande i engelska såväl i tal och skrift, då stor del av den interna kommunikationen samt all dokumentation är på engelska.
Du har även erfarenhet från:
  • Mobilbranschen
  • Apputveckling för Android
  • Meriterande om du arbetat med Computer Vision och bildbehandling
  • Javautveckling är positivt men inte ett krav
Som person är du öppen och positiv, och bidrar till ett fortsatt bra arbetsklimat i teamet. Du har ett starkt fokus på samarbete och är anpassningsbar för att projekten ska gå framåt med ett gott resultat. Du är en genuin lagspelare som rättar sig efter de förändringar som sker, då den teknik Crunchfish arbetar med snabbt går framåt i utvecklingen.

Crunchfish erbjuder

Crunchfish erbjuder goda anställningsvillkor och du får möjlighet att jobba i ett företag som är ledande inom sin teknik och ser en stark utveckling av marknaden framöver. Medarbetarna beskriver företaget som en plats med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter, fin miljö och trevliga kollegor. Ett modernt IT bolag där man delar med sig av information och kunskap.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga