Danske Bank · Publicerad 15 mars

Drivs du av att skapa kontakter, göra affärer med nya kunder och vill arbeta med rådgivning? Vill du ha ett jobb där din positiva attityd och proaktivitet kommer till sin rätt? Då är du kanske den rådgivare vi söker!

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas dels av stort ansvarstagande och vilja att göra skillnad samt dels av en snabb förändringstakt där vi utmanar traditionellt arbets- och förhållningssätt. Vi har ett bra samarbete med företagssidan, är framgångsrika tillsammans och ser till att ha en kul och givande vardag!

Som privatrådgivare på Rådgivningscenter Malmö kommer du att få möjligheten att arbeta med kollegor som har ett stort engagemang och affärsdriv. Danske Bank är en modern utmanare på den svenska bankmarknaden och har en stark tillväxt. Vi växer tillsammans med våra kunder. Varmt välkommen till Rådgivningscenter Malmö.

Helhetsrådgivning och proaktivt kundbemötande
I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden vilket skapar förtroende och leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Tillsammans med dina kollegor tar du Danske Banks mål och vision och hittar sätt att implementera det i ditt dagliga arbete.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du ett tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig samt stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Dina främsta drivkrafter är att utveckla kundens affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor. Din positiva attityd och engagemang smittar av sig på både kunder och kollegor.

Du är SwedSec-licensierad och har bolånelicens och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som privatrådgivare. Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Ehrenstam, chef Rådgivningscenters Skåne, Malmö – Lund – Helsingborg – Kristianstad, 0767-21 51 49.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2019-04-07
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget