Diaverum · Publicerad 11 sept 2019

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 20 länder med över 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 35 000 patienter och vi har vårt koncernkontor i Malmö.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och utveckla en säker och effektiv IT-infrastruktur som stödjer vår framtida digitalisering?
Diaverums ”IT Operation team” ansvarar för att leverera centrala IT-tjänster och standarder för hela Diaverum- koncernen. Huvudansvaret är att säkerställa ett globalt nätverk med hög tillgänglighet till våra servrar och system som finns i vår centrala datahall i Sverige. Våra användare är klinikpersonal och våra patienter på våra kliniker runt om i världen, såväl som annan personal på våra landshuvudkontor och koncernkontoret. Vårt mål är att förse våra användare med bästa möjliga infrastruktur.

Vi är ett växande team med 8 medarbetare som ansvarar för sina respektive område, med placering på vårt nya koncernkontor i Hyllie/Malmö. Förutom att ha ett gott samarbete internt med IT-driftspersonal i andra länder där Diaverum har verksamhet så har vi också ett mycket nära samarbete med driftspartnern för våra två datacenter gällande teknik-, drift- och supportrutiner.

Din arbetsuppgifter
Som anställd på Diaverum kommer du att vara med och göra skillnad, samt bidra till en ökad livskvalitet för våra patienter. Du kommer att arbeta tillsammans med professionella och kreativa kollegor i team som stöttar varandra och där vi vidareutvecklar vår kompetens. Du kommer att använda modern teknik, ansvara för utvecklingen av ditt eget område och stödja dina kollegor ute i länderna likväl som på koncernnivå.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av serverdrift och underhåll med tyngdpunkt på Microsoft plattformen. Du bör ha:

Hög kunskap gällande...
 • drift och underhåll av Microsoft Windows servrar och tjänster så som Active Directory, GPO och Exchange
 • skripthantering och automatisering med hjälp av Powershell
 • ITIL, underhåll, felsökning och incidenthantering
Erfarenhet gällande....
 • VMware & Hyper-V Hypervisor
 • antivirus och VPN-lösningar
 • Linux, Cloud och Citrix lösningar, Microsoft PKI, Skype/Teams och SCCM eller andra installations verktyg
 • projektledning
Som person
 • är du kreativ och tycker om att både utforska nya tekniker och dela med dig av din kunskap
 • är du engagerad och målfokuserad
 • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
 • har du ett genuint användarfokus och kan identifiera och svara på våra användares behov
 • är du serviceorienterad och har en flexibel inställning
 • är du en lagspelare och har ett öppet sinne
Din ansökan
Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta Johanna Isberg på tel 0705-843383 eller johanna.isberg@roirekrytering.

Du ansöker i formuläret i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga