Diaverum · Publicerad Idag 13:06

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 22 länder och 404 kliniker med 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 39 000 patienter och vi har vårt koncernkontor i Malmö.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och utveckla riktigt bra applikationer och IT-lösningar åt våra användare?
Vårt webbaserade kliniska informationssystem hanterar stora mängder patientdata och dess tillhörande applikationer stöder många olika arbetsflöden och användargrupper inom vår verksamhet. Det handlar om verktyg som underlättar och effektiviserar dialyssköterskornas dagliga arbete, så att de kan ägna så stor del av sin tid som möjligt till det som sköterskor är bäst på - att ta hand om våra patienter. Det handlar även om mobila appar för våra patienter som gör det möjligt att följa upp sina behandlingsresultat, få individuella tips och råd kring sitt hälsotillstånd och kommunicera med sin klinik mellan behandlingarna. Dessutom handlar det om AI, som hjälper våra läkare att fatta beslut. Bara för att nämna några exempel...

Låter det intressant?

Vi behöver nämligen förstärka vårt utvecklingsteam i Hyllie, Malmö och nu letar vi efter mjukvaruutvecklare med tyngdpunkten inom Frontend.

Dina arbetsuppgifter
Som Frontend-utvecklare hos oss kommer du att arbeta i ett av våra agila utvecklingsteam där självorganisering och teamwork är högt hållna ideal. Du kommer att delta i alla faser av vår utvecklingsprocess i nära samarbete med både kravställare, designers/UX:are, andra utvecklare och testare.

Vi har höga ambitioner! Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande vardag i ett team som verkligen gör skillnad för vår klinikpersonal och patienter. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie som har anpassats efter vårt teams behov. För att bli ännu bättre på det vi gör har vi en virtuell klinik på kontoret där vi kan testa våra applikationer samt visa hur de används ute på klinikerna.

Din bakgrund
Just nu söker vi Frontend-utvecklare som är seniora eller på mellannivå. Du bör därmed ha minst några års erfarenhet inom Frontend. Har du arbetat med system som hanterar känslig persondata är det ett plus.

Du talar och skriver engelska obehindrat och kommunicerar effektivt.

Om du har kompetens inom några av dessa teknologier, som ingår i vår teknikstack, ser vi det som ett stort plus:
 • React.js (eller liknande JS-bibliotek)
 • HTML, CSS och JavaScript
 • TypeScript
 • User Interface/User Experience
 • DevOps (GitLab, Octopus Deploy)
 • Testning
 • Agila ramverk (t ex Scrum)
Som person...
 • är du kreativ och tycker om att både utforska nya tekniker och dela med dig av din kunskap
 • är du engagerad och målfokuserad
 • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
 • har du ett genuint användarfokus och kan identifiera och svara på våra användares behov
 • är du serviceorienterad och har en flexibel inställning
 • är du en lagspelare och har ett öppet sinne
Din ansökan
Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.. Frågor kring denna rekrytering ställer du till Sophie Olsson på tel 0709-59 46 98, sophie.olsson@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker via formuläret i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga