Dofab AB · Publicerad 4 nov 2019

Tycker du om att sälja, ge service i världsklass till Sveriges bästa kunder, är du en person som våra kunder kan lita på och som inte ger upp? Tycker du om små företag som ger järnet och som utgår från att allt går att lösa - bara man vill? Då är det dig vi söker!Om Dofab

DOFAB AB är ett familjeföretag som erbjuder skräddarsydda fönster, dörrar och portar efter kundens mått och önskemål. Vårt team har tillsammans många års erfarenhet av tillverkning, arkitektur och projektledning. Vi utmärker oss genom fokus på udda mått och service utöver det vanliga. Vi går alltid ett steg längre för våra kunder!

Rollen

Innesälj är vårt hjärta. Det är där alla önskningar, idéer, begränsningar, möjligheter och produktval ska smälta samman till ett så bra förslag till kunden som möjligt. Vi har inga standardmått och inga standardlösningar och därför måste en innesäljare hos oss vara öppensinnad för att kunna lyssna in vad kunden önskar, veta vad vi kan erbjuda och hitta en väg att sammanfoga dessa. Det kan innebära att man sitter många veckor med samma offert och gör många förslag om och om igen. Och så ska det vara.

Vi har ett högt tempo för att kunden ska få så snabb service som möjligt. Vi har höga krav eftersom våra kunder har det. Och vi har roligt för det ska man ha.

Du kommer alltså ha en mycket viktig roll i företaget och jobba nära våra utesäljare, marknad, produktutveckling och installation där du väljer de vägar som krävs för att nå en så bra lösning som möjligt för din kund. För att lyckas med detta måste du vara kommunikativ, effektiv och systematisk.

Du kommer först och främst att arbeta från vårt kontor och showroom men möten ute hos kunder kan förkomma. Förfrågningar från kunder kommer främst på mail, telefon eller genom våra utesäljare och du tar sedan fram allt från offert till order, faktura, följesedlar och utrullningsanvisningar till transport samt installation.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Besvara och lösa frågor från våra kunder på mail, telefon, chatt eller i vårt showroom
  • Ta fram förslag på fönster och dörrar
  • Hantera och skapa offerter
  • Följa upp offerter och levererade order
  • Ha en tät dialog med våra utesäljare
  • Hoppa in där det behövs i teamet
Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av säljarbeten med stort fokus på kundservice. Du är alltså både van vid och tycker om att sälja. Då Dofab är ett litet familjeföretag ser vi det som positivt om du har erfarenhet av att jobba på mindre företag där man är prestigelös, stöttar och ställer upp för varandra.

Det är viktigt att du kan skriva på ett mycket vänligt och trevlig sätt och även anpassa ditt språk till mottagaren både på svenska och engelska. Vi arbetar bland annat i Fortnox och Lime CRM - om du är van vid dessa är det en fördel och annars utbildar vi dig. Du trivs med att arbeta med mail och telefonen som arbetsverktyg och är inte rädd för att ringa. Tjänsten ställer krav på körkort B.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som innesäljare hos oss behöver du tycka om att utifrån en fast plats på kontoret skapa kreativa lösningar i hela Sverige. Det är naturligt för dig att vilja ge service till andra människor, du är positiv och glad, du är nyfiken och tycker om att arbeta i små team och förstår att det kräver flexibilitet samt att man hjälper varandra. Du är envis, noggrann, effektiv och blir motiverad av utmaningar. Vi är engagerade och tror på eget ansvar och när vi ser att du klarar dig själv så får du göra det.

Vi erbjuder

DOFAB är en trygg, rolig och kreativ arbetsplats där alla strävar mot ett gemensamt mål! Vi är ett prestigelöst team av snälla människor där var och en ansvarar för sina projekt från början till slut. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och därför kommer du få provarbeta med innesälj en halv dag innan anställning för att se om vi är vad du letar efter. Vårt kontor är förlagt till Malmö. Arbetstiden är 07.30-16.00 på vardagar. Helgjobb förekommer vid enstaka tillfällen eftersom vi deltar på mässor och erbjuder tidsbokning för kunder.

För mer information besök oss gärna på www.dofab.se , www.dofabporten.se och www.dofabspecialsnickeri.se samt facebook och instagram: dofab_se.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga