E.ON · Publicerad 30 aug 2019

Om tjänsten

Har du en analytisk förmåga, gillar att tänka utanför boxen och är fylld av energi? Då är detta rollen för dig!
För uppdrag till E.ON i Malmö söker vi nu en medarbetare till deras avdelning som arbetar med omfattande processer.

Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 6 månader med stora chanser till förlängning. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att tillhöra en inspirerande grupp och där ingå i ett team om cirka 4 personer, där ni tillsammans hanterar olika typer av kundärenden.
Arbetet innebär bland annat en del manuell hantering, vilket gör det till en extra utmaning. Några av de arbetsuppgifter som rollen innefattar bland annat:
  • Administrerar kunders individuella avtal och tjänster
  • Svara på inkommande samtal och mail från kunder
  • Fakturahantering
Systemen du kommer att arbeta främst SAP och Excel. Det är meriterande om du arbetat i SAP tidigare men inget krav. Det är ett krav att du har arbetat i Excel.
Självklart gillar du nya innovativa & tekniska lösningar.

Arbetstiderna är 8-16:30

Vem är du?

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Du har en stark analytisk förmåga och gillar att hitta nya infallsvinklar och genomföra förbättringar i processerna.
Att fatta beslut och våga fråga är inget problem för dig. Som person ser vi att du är noggrann, har lätt för att fokusera, har mycket energi och gillar att ge det lilla extra för att alltid överträffa kundens förväntan.
Du har tidigare erfarenhet från liknande arbete, är van att möta människor och ha kundkontakt.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten

Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart. E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga