E.ON · Publicerad 3 juli

Inköpare med erfarenhet av SAP sökes till E.ON i Malmö. Du har några års erfarenhet av att arbeta med inköp, kan stötta verksamheten i frågor gällande inköp och vill vara med och utveckla inköpsprocessen. Uppdraget förväntas starta omgående och sträcker sig tom. 1 april 2019. Sök redan idag, då vi har löpande urval för intervjuer.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna kommer vara att stödja verksamheten i framtagandet av underlag för upphandling av tjänster och avtal och även genomföra upphandlingar från svenska och utländska leverantörer. Efter genomförd upphandling kommer du upprätta underlag såsom avtal och kontrakt och göra transaktioner vad gäller inköp, vilket sker i SAP. Du kommer stödja verksamheten i utvärdering av anbud och aktivt deltaga i att hjälpa till och utveckla inköpsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer även vara att upprätta beställningar mot befintliga avtal. I arbetet som operativ inköpare kommer du ha många uppgifter där du använder dig av SAP.

Vi söker dig som:

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna som ingenjör alternativt inom ekonomi eller inköp. Då det kommer vara mycket av arbetsuppgifter som sker i SAP behöver du ha erfarenhet av att arbeta i det. Du har även erfarenhet av Excel, har systemvana och har lätt för att lära dig nya system. Du har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med operativt inköp. Det är meriterande om du har erfarenhet från energisektorn.

Som person är du handlingskraftig, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du är pedagogisk och inspirerande då du kommer stötta verksamheten i många delar av inköpsprocessen. Du kan skapa, bibehålla och utveckla relationer och har en god samarbetsförmåga. Du är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga